3.000 YILLIK EFSANE YENİDEN CANLANDI

ANADOLU ATEŞİ DANS TOPLULUĞU’NUN TROYA MÜZİKALİ DEV KADROSU, DEV PRODÜKSİYONU İLE ÜLKER SPOR VE ETLİNLİK SALONU’NDA SEYİRCİSİYLE BULUŞTU.

3000 yıllık efsaneyi doğu ile batı kültürleriyle buluşturan Troya Müzikali, Troya’nın UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine girişinin 20. yılı vesilesiyle İstanbullu seyircisiyle buluştu.

Gösterinin açılış konuşmasını yapan topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, Troya yılına özel yenilenen versiyonu ile seyircinin karşısına çıktıklarını dile getirdi. Başta Oktay Keresteci olmak üzere topluluğun eğitmen kadrosunu tanıtarak konuşmasına devam eden Erdoğan, izleyiciler arasında bulunan Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ve Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Götür’e teşekkür ederek, gösteriyi başlattı.

“İlk Dans Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’e Saygı” söylemi ile başlayan Troya Müzikali, 7’den 70’e 200’den fazla dansçı, 2000 kostüm ve dev prodüksiyon ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı. “Troya Müzikali”, Mustafa Erdoğan’ın 2018 yılında mülteci ve göçmenlerin hikayesini anlatmaya hazırlandığı “Eden” projesinin müjdesini vermesiyle ve 6.000 seyircinin gösteriyi ayakta alkışlamasıyla son buldu.

“Troya Müzikali”ni Gülben Ergen, çocukları Atlas, Ares ve Güney ile birlikte izlerken, seyirciler arasında oyuncu Gökçe Yanardağ, oyuncu Burcu Binici, oyuncu Ebru Şahin, oyuncu Ceren Benderlioğlu, oyuncu Emir Benderlioğlu ve oyuncu Ecem Erkek vardı.

13 Ocak Cumartesi günü “Anadolu Ateşi” 5.000 kez seyircisiyle buluşacak…

Anadolu’nun binlerce yıllık kültürel tarihini, her yöreden derlenmiş yüzlerce halk dansı figürü ve halk müziğini harmanlayarak yansıtan Anadolu Ateşi gösterisi, 5.000. şovunu13 Ocak Cumartesi günü İstanbullu seyircisine yapacak. 17 yıldır, 100 ülkede, 45 milyona seyirciye Türkiye’nin kültürel değerlerini dünyaya tanıtan Anadolu Ateşi gösterisi, 5.000. gösterisine özel repertuvarındaki yeniliklerle Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda seyirciyle buluşacak.

Önceki İçerikBursaspor’un şampiyon kadrosunda olan oyuncu Survivor’da!
Sonraki İçerikGalatasaray’ın sponsoru nef’in iletişim ajansı değişti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz