NCAA Final Four heyecanı
Tivibu Spor’da

Tivibu Spor futbol, basketbol ve golf turnuvalarını takipçileriyle buluşturmaya devam ediyor. Futbolda Avrupa yerel liglerinin şampiyonluk yarışı sürerken NCAA’de Final Four heyecanı yaşanacak.

Liglere verilen milli maç arasının ardından Portekiz, Hollanda ve Rusya liglerindeki şampiyonluk heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Tivibu Spor kanallarında ekrana gelen Avrupa yerel liglerinde haftanın ilk maçı Portekiz Ligi’ndeki Benfica – Braga karşılaşması olacak. 31 Mart Perşembe günü lider Benfica’nın ev sahipliğinde oynanacak mücadele 22:30’da başlayacak ve Tivibu Spor’dan naklen yayınlanacak. Liderin en yakın takipçileri Sporting CP ile Porto’nun maçları ise 4 Nisan 2016 Pazartesi günü oynanacak. Porto, son sıradaki Tondela’yı ağırlarken, Lizbon’un küçük derbisi olarak nitelendirilen günün diğer maçında, Belenenses ile Sporting CP karşı karşıya gelecek. Her iki mücadele de Tivibu Spor’da canlı olarak ekrana gelecek.

Rusya Premier Lig’de ise liderin en yakın takipçisi Rostov evinde Spartak Moskova’yı ağırlayacak. Rusya liginde haftanın en önemli maçında ise, 3 Nisan 2016 Pazar günü, ligde birinci sırada olan CSKA Moskova, liderlik yarışını dördüncü sıradan takip eden Zenit St. Petersburg takımına konuk olacak. Tivibu Spor 2’den canlı ekrana gelecek karşılaşma 18:30’da başlayacak.

Hollanda Eredivisie’deki liderlik yarışında bu hafta ligde ikinci sırada bulunan PSV Eindhoven 2 Nisan 2016 Cumartesi akşamı AZ Alkmaar’a konuk olacak. Hollanda Ligi’nde günün diğer maçında ise Feyenoord ile Excelsior karşı karşıya gelecek. Lider Ajax ise 3 Nisan 2016 Pazar günü 17:45’te Zwolle ile mücadele edecek. Amsterdam Arena’da oynanacak maç Tivibu Spor’dan canlı yayınlanacak.

NCAA Final Four heyecanı basketbol severlerle buluşuyor
Spor ve basketbol dünyası için en önemli turnuvalardan biri olan NCAA’deki Final Four heyecanı Tivibu Spor ekranlarında yaşanacak. ABD’nin en önemli spor etkinliklerinden biri olarak görülen NCAA Final Four’unda bu yıl Oklahoma ile Vilanova ve Syracuse ile North Carolina şampiyonluk mücadelesi için ter dökecek. Oklahoma-Vilanova 3 Nisan 2016 Pazar sabaha karşı 01:09, North Carolina-Syracuse karşılaşması da aynı sabah 03:49’da canlı yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak. Her iki maçın galibi ise Salı sabahı 04:18’de şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Tivibu Spor meraklılarını golf turnuvalarıyla buluşturuyor
Golf meraklılarını, önde gelen turnuvalar ile buluşturan Tivibu Spor’da bu hafta iki farklı organizasyon ekrana gelecek. Sezonun ilk önemli turnuvası olarak kabul edilen Masters’tan önceki son durak Shell Houston Open, 31 Mart 2016 Perşembe gününden itibaren, Champions Tour kapsamında düzenlenen Mississippi Gulf Resort ise 1 Nisan 2016 Cuma gününden Tivibu Spor ekranlarında olacak ve her iki turnuva da 3 Nisan 3016 Pazar günü sona erecek.

1432244594_Tivibu_logo

TİVİBU SPOR CANLI YAYIN PROGRAMI

31 Mart Perşembe
PGA Tour: Shell Houston Açık, 23:00 (Tivibu Spor 4)

1 Nisan Cuma
Portekiz Liga NOS: Benfica – Braga, 22:30 (Tivibu Spor)
PGA Tour: Shell Houston Açık, 23:00 (Tivibu Spor 4)

2 Nisan Cumartesi
Champions Tour: Mississippi Gulf Reort Klasik, 04:30 (Tivibu Spor 4)
Rusya Premier Lig: Rostov – Spartak Moskova, 18:30 (Tivibu Spor)
PGA Tour: Shell Houston Açık, 20:00 (Tivibu Spor 4)
Hollanda Eredivisie: Az Alkmaar – PSV Eindhoven, 20:45 (Tivibu Spor)
Hollanda Eredivisie: Feyenoord – Excelsior, 21:45 (Tivibu Spor 2)
Champions Tour: Mississippi Gulf Reort Klasik, 22:00 (Tivibu Spor 3)

3 Nisan Pazar
NCAA: Oklahoma – Vilanova, 01:09 (Tivibu Spor)
NCAA: North Carolina – Syracuse, 03:49 (Tivibu Spor)
Hollanda Eredivisie: Ajax – Zwolle, 17:45 (Tivibu Spor)
Rusya Premier Lig: Zenit St. Petersburg – CSKA Moskova, 18:30 (Tivibu Spor 2)
PGA Tour: Shell Houston Açık, 20:00 (Tivibu Spor 4)
Champions Tour: Mississippi Gulf Reort Klasik, 22:00 (Tivibu Spor 3)

images

4 Nisan Pazartesi
Portekiz Liga NOS: Porto – Tondela, 21:00 (Tivibu Spor)
Portekiz Liga NOS: Belenenses – Sporting CP, 23:00 (Tivibu Spor)

5 Nisan Salı
NCAA: Final Maçı, 04:18 (Tivibu Spor)

Önceki İçerikAyşecik Kırkpınar’a karşı! Serkan Acar’ın sinema yıldızı eşi adına yağlı güreş düzenleniyor…
Sonraki İçerikDünya Buz Hokeyi Şampiyonası İstanbul’da başlıyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz