Volkan Demirel, Fernandao ve Ozan Tufan’ın Yer Aldığı

adidas 2016/17 Fenerbahçe Formalarını Tanıttı

#110yıllıktutku

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapılan çekimlerde kameralara oldukça eğlenceli görüntüler yansıdı. Fenerbahçeli futbolcular Volkan Demirel, Fernandao ve Ozan Tufan renkli kişiliklerini ve teknik futbol yeteneklerini çekimlerde de gösterdiler.

Fenerbahçe’nin 2016/17 futbol sezonunda giydiği formaları da taraftarın beğenisine sunan videolarda Volkan Demirel’i takımın bayrak oyuncusu, Fernandao’yu hava toplarının hakimi, güç ve sağlamlığın sembolü, Ozan Tufan’ı ise takımın flaş transferi olarak görüyoruz.

Kamera arkası görüntüleri izlemek için:

https://www.youtube.com/watch?v=UwuPR2P9aZk&featur…

Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı, kulübün 110. yılını yaşamasının gururuyla, “110 Yıllık Tutku” olarak ortaya çıktı.

1475830395_adidas_fb_16_17_third_jersey_ozan110. Yıl Efsane Çubuklu Forma

Fenerbahçe’nin vazgeçilmezi Efsane Çubuklu Forma tasarımında bu sezon efsane oyuncu Lefter Küçükandonyadis ile birlikte anılan döneme ait olan çubuklu formadan esinlenildi ve çubuklar hafifçe daraltılarak kullanıldı. Tasarımda adidas’ın ikonik üç bantı ilk kez formanın yanlarında yer alıyor.#110YıllıkTutku sloganıyla, Fenerbahçe’nin büyük taraftarıyla buluşan formanın ensesinde bulunan 110. Yıl yazısını, yine ense bölümünde bulunan, kulüp renklerindeki küçük bayrak görünümlü parça tamamlıyor.

1475830396_adidas_fb_16_17_away_jersey_fernandao110. Yıl Deplasman Forması:

2016/17 sezonu Fenerbahçe Deplasman Forması, 1 yıllık aradan sonra beyaz ağırlıklı tasarımı ile öne çıkıyor. Kolların ucundaki sarı lacivert detay ile birleşen sade tasarımı, bir yenilik olarak yanlarda yer alan, adidas’ın ikonik üç bantı tamamlıyor. Futbolcuların performansına üst düzey katkı sağlayacak Climacool teknolojisine sahip adidas 2016-2017 Fenerbahçe Deplasman Forması’nın şıklığını, ensede bulunan kulüp renklerindeki küçük bayrak görünümlü parça ve kulübün 110. yılını kutlayan ensedeki 110. Yıl yazısı tamamlıyor.

110. Yıl Üçüncü Forma

Fenerbahçe 2016/17 sezonunda hem iç saha hem de dış saha alternatifi olarak tasarlanan antrasit renkteki üçüncü forma geleneği, kulübün ait olduğu İstanbul şehrinin gece siluetinden etkilenilen tasarım ile buluştu. Antrasit rengi ile asil bir görünüm kazanan formanın altın rengi detayları da şıklığını tamamlıyor. adidas’ın ikonik üç bantının omuzlarda yer aldığı tasarımı, yine ensede bulunan 110. yıl yazısı ve kulüp renklerindeki küçük bayrak görünümlü parça tamamlıyor.

2016/17 sezonu Fenerbahçe yetişkin formaları 155 TL, genç formaları 120 TL ve çocuk formaları ise 110 TL’lik satış fiyatıyla tüm Fenerium mağazaları, Fenerium e-ticaret sitesi (www.fenerium.com.tr), adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahceadresinde taraftarın beğenisine sunuluyor.

Önceki İçerikTurkcell TV+’ın spor kanalı NBA takımlarının turnuva maçlarını da yayınlayacak…
Sonraki İçerikVodafone 38.İstanbul Maratonu’ndan son kayıt tarihi 15 Ekim!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz