Futbol Union’dan dev transfer!

Futbol dünyasına bomba gibi giriş yaparak adından fazlasıyla söz ettiren Futbol Union yeni bir isimle daha kadrosunu güçlendirdi.

Futbol Union’dan dev transfer

Futbol dünyasına bomba gibi giriş yaparak adından fazlasıyla söz ettiren Futbol Union yeni bir isimle daha kadrosunu güçlendirdi.

Ertem Şener ile Nihat Uğurlu’nun kurduğu ve Arsenal Kulübü’nün resmi altyapı sistemini Türkiye’ye getirerek dünyada adından söz ettiren Futbol Union’da yeni bir transfer daha yaşandı. Daha önce 7 yıl hurriyet.com.tr bünyesinden çalıştıktan sonra 2 yıl da çeşitli sitelerde Genel Yayın Yönetmenliği yapan Ali Can Yaycılı artık Futbol Union ailesinde Medya Grup Başkanlığı görevini yapacak.

Futbol Union'dan dev transfer!
Ali Can Yaycılı kimdir?2007 yılında Hürriyet Gazetesi’nden medya dünyasına giren Yaycılı, muhabir, editör, spor müdür yardımcısı ve spor müdürlüğü sonrasında 2014’te Hürriyet Gazetesi’nden ayrıldı. 2015 Ocak ayında sozcu.com.tr ve amkspor.com.tr sitelerinde spor müdürlüğü yapan Ali Can Yaycılı 7 Kasım 2016 itibariyle Futbol Union Medya Grup Başkanı oldu. İstanbul Aydın Üniversitesi İnternet Gazeteciliği ve Yayıncılığı bölümünden mezun olan 26 yaşındaki Ali Can Yaycılı, internet dünyasının aranan isimlerden birisi.

Önceki İçerikTSYD’den seçim açıklaması geldi…
Sonraki İçerikTürk Telekom amatör sporcularından 14 madalya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz