“İzin istemedi ki”
Belgesel çekimine izin verilmeyen Alex’in resmi başvuruda bulunmadığı öğrenildi. Aziz Yıldırım “Alex mesaj attı, Samandıra’da çekim yapmak istiyor” diyen Uslu’ya, “Lig bitsin bakarız” demiş…

Alex’in, “Aziz Yıldırım’dan insanlık görmedim. En güzel günlerimin geçtiği tesislere girmeme izin vermedi” açıklamasıyla başlayan tartışma büyüyor. Brezilyalı oyuncunun hakarete varan sözlerinin arkasında neler olduğu da gün ışığına çıkmaya başladı. Belgesel çekimi için İstanbul’a gelen Alex’in zamanlamasını manidar bulan yönetim taraftarın bölünme ve protesto ihtimalini de (Hele de Bursaspor’a puan kaybetseydi) düşünüp “Şov” yapmasına izin vermedi. F.BAHÇE’den kötü ayrılan, Aziz Yıldırım ile ‘düşman kardeşler’ olan Alex’in belgesel çekimi için resmi izin almadığı da öğrenildi. Brezilyalı oyuncu sadece Mahmut Uslu’ya mesaj atarak konuyu açmış. Uslu da, “Başkanım Alex, Samandıra’da belgesel çekimi yapmak istiyor” diyerek sambacının isteğini iletmiş. Yıldırım’ın, “Lig bitsin, bakarız. Şimdi beni böyle işlerle uğraştırma” dediği belirtildi. Yani Alex resmi başvuru yapmadı, resmen “hayır” cevabı almadı. Yıldırım da “Kritik günlerde” sorun çıkmaması için Alex’e zaman ayırmadı.

Reklam şirketi ortağı
Alex’in stanbul’da G.Saray ve Beşiktaş’tan birileriyle de görüşmüş. İddialar Alex’in bir reklam şirketinin ortağı olduğu, “Reklamın kötüsü olmaz” diyerek İstanbul’a geldiği zamanı seçtiği iddia ediliyor. Tepkiler ise şöyle: İstanbul’a neden geldiğini herkes biliyor. Beşiktaş ve G.Saray’da kimlerle görüştüğünü de biliyoruz. Menajerlik işine soyunmuş, hayırlı olsun.(fotomaç)

Önceki İçerikTrabzonspor yeniden UEFA’ya başvurdu: Şike için ek ceza verin…
Sonraki İçerikTFF’yi şok eden karar… “Biz ligden çekiliyoruz” dediler ve çekildiler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz