Farrfara Yelken Ekibi BMW Bosphorus Sailing Fest’te IRC I ve IRC Genel sınıfında birincilik kupasının sahibi oldu

Farrfara Yelken Ekibi kış boyunca Bodrum’da trofeyi takip ettikten sonra, çok zevk aldığı İstanbul Boğazı’na döndü ve aldığı birincilik ile taçlandırdı. İstanbul’da boğaz yarışlarına BAU Bosphorus Cup ile başlayan, ardından Turkcell Platinum Bosphorus Cup ile devam eden Farrfara, boğazdaki kupalarına bir yenisini ekledi.

20 Mayıs tarihinde gerçekleşen BMW Sailing Fest’te Farrfara Yelken Ekibi hem IRC 1 sınıfında hem de IRC sınıfları en iyi düzeltilmiş zamanda birinci oldu. Beşiktaş’ta başlayan yarışta Beykoz palamar şamandırasını dönen 11’i IRC 1 sınıfında olmak üzere toplam 45 tekne yarışı Beşiktaş’ta tamamladı. Yarışın ilk yarısında şamandırayı rakibi Farr40 teknelerin arkasında dönen Farrfara, rüzgara karşı gidilen ikinci yarıda rakiplerini teker teker geçerek 1 saat 50 dakika 3 saniye ile bitişe önde girdi.

Farr40 One Design teknesi ile yarışan Farrfara Yelken Ekibi, 2016 Farr40 Türkiye Şampiyonu oldu. 2017 yılında BAYK Kış Trofesi’ni IRC 0 üçüncüsü olarak tamamladı, Bosphorus Cup’ta yine IRC 0 üçüncüsü idi.

Web: www.farrfara.com

Facebook: https://www.facebook.com/groups/farrfara/

Önceki İçerikTrabzonspor’da yeni yapılanma! İstanbul medya sorumlusu usta gazeteci oldu…
Sonraki İçerikHıncal Uluç’tan NTV Spor eleştirisi: Fuat Akdağ kendi kanalını izlemiyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz