Fenerbahçe Ülker’in avantajı

Turkish Airlines Euroleague’in 15.yıl etkinlikleri kapsamında önceki gün düzenlenen basın toplantısını izledim. Fenerbahçe Ülker’in koçu Zeljko Obradoviç, “Madrid’e turistik gezi için gitmiyoruz” dedi. Çoğu basketbol otoritesi, ev sahibi Real Madrid’in üst üste iki senedir Final-Four’da kaybetmesinden yola çıkarak, “Kendi seyircisi önünde yine kaybetmez” diye düşünüyor. Onlara katılmıyorum, bir kere Obradoviç kendini buraya gelmeden kanıtlamış biri. Real Madrid’in kendi seyircisi önünde oynuyor olmanın stresini tadacaktır. Fenerbahçe Ülker Final-Four’da şampiyon olamasa da ilk ikiye yüzde yüz girecektir. Bu arada böyle önemli bir organizasyona sponsor olmasından ötürü THY’ye de alkışlarımızı gönderiyoruz. THY Genel Müdürü Temel Kotil, 5 yıl daha Euroleague’e sponsor olacaklarını açıklayarak uzun soluklu projelere girdiklerinin altını bir kez daha çizdi. Bu tür isim sponsorluklarının salt firmaya değil ülke tanıtımına da çok büyük faydası var.

Büyükşehir Belediye

İstanbul malum 15 milyonluk nüfusuyla pek çok Avrupa ülkesinden büyük mega bir kent. Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş ne hizmet yapar ise yapsın kent o kadar aç ki hizmetler hiçbir şekilde yetmiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin faal müdürlüklerinden Spor AŞ’nin çocuk maratonu düzenleyeceğini duyunca “Bu çocuklar büyüyünce metrobüs ve metrolar arasında rahat koşabilsin diye çocuktan mı yetiştiriyorlar” diye düşündüm. Şaka bir yana, İstanbul’a spor kültürünü yayabilmek için yoğun çaba gösteren Spor AŞ’nin Genel Müdürü İsmail Özbayraktar’ı geliştirdiği yeni projelerden ötürü kutluyoruz.

Sultanahmet’te ne oldu?

51.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun finalini Sultanahmet Meydanı’nda izledim. Ödül töreninde Mark Cavendish’in Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını uzatttığı gerekçesiyle kürsüden indiği yazıldı. Kesinlikle yalan. Buradaki en büyük eksiklik kürsüde lisan bilen kimse olmamasından ünlü bisikletçinin töreni bitti sanmasıydı. Böyle güzel bir organizasyona sırf Cumhurbaşkanına muhalefet etmek adına çamur atılmasını yadırgıyoruz. 52.Cumhurbaşkanlğı Bisiklet Turu’nun daha da güzel olması en büyük temennimiz.

AYBARS HÜNALP- GÜNEŞ GAZETESİ

Önceki İçerikErsun Yanal: Hakan’a bugün özel parantez açmak lazım… Hikmet Karaman:
Sonraki İçerik“Üç teknik adam ve yarınları görebilmek…” Recep Güngör yazdı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz