Saadet Partisi Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, “medya ambargosu”na karşı başlattığı e-miting programlarının 5’incisini Ankara’da düzenledi. Sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanan e-mitingde bir konuşma yapan Karamollaoğlu, “Başkaları için çekişmek için değil, problemlere çözüm üretmek için buradayız” dedi.

KUTUPLAŞMAYI SEVGİ VE ŞEFKATLE AŞACAĞIZ

Siyasette kabul edilemeyecek bir gerginlik olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, “Bu kutuplaşma kalkmadan memlekete huzur gelmez. Kalkınsak da huzur gelmez” dedi. Sevgi, şefkatle yaklaşımın kutuplaşmayı ortadan kaldıracağını anlatan Karamollaoğlu, adaletin önemine dikkat çekti. “2 yıl geçmiş olmasına rağmen bir problemi çözmeyi beceremedikleri için OHAL’de seçime gidiyoruz. Böyle bir mantık, yönetim anlayışı olmaz. Adalet mülkün temelidir” dedi.

FENERBAHÇE SENDROMU YAŞANACAK

Seçim sonuçları için iddialı konuşan Karamollaoğlu, “Birinci turda geleceğiz, ikinci turda daha yüksek oyla geleceğiz” dedi. Ali Koç’un büyük farkla seçildiği Fenerbahçe Kongresini hatırlatan Karamollaoğlu, “Yakında bir Fenerbahçe sendromu yaşandı. Çok fazla ümit beslerseniz, sonra tam şok olursunuz. Bu seçimlerde aynı şekilde sendrom yaşanacak. Saadet Partisi kimsenin tahmin etmediği kadar büyük bir başarı ile iktidara gelecek. Size gaz vermek için söylemiş olabilirim ama emin olun ben buna inanıyorum” dedi.

Önceki İçerikTürk futbolunun acı kaybı. Ümit Kayıhan hayatını kaybetti
Sonraki İçerikDiyarbakır’da gündem Passolig… Yeni statta uygulanan yüz tanıma sistemi sökülüyor mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz