SPORLİG DERGİSİ YİNE BOMBA GİBİ GELİYOR.

Sporlig dergisi yine gümdem oluşturmaya devam ediyor. Mart ayında yayın hayatına merhaba diyen SPORLİG dergisi 7. sayısını çıkarmaya hazırlanıyor. Çizgisinden hiç bir zaman ödün vermeyen ve yaptığı birbirinden önemli röportajlarla gündem belirleyen SPORLİG dergisinin 7. sayısında yine önemli röportajlar var.
Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, B.B.Erzurumsporun çiçeği burnunda teknik direktörü ve Beşiktaş ın Şifo lakaplı eski futbolcusu Mehmet Özdilek, Beşiktaşın eski yöneticisi Sinan Vardar ile Demirören Haber Ajansı spor servisini zirveye taşıyan Spor Müdürü Uğur Demirkırdı,,ünlü şovmen ve radyocu Ceyhun Yılmaz ile yapılan röportajlar Ekim sayısında .

Ekim sayısında ayrıca başarılı teknik direktör Koray Palaz, kaleci antrenörü Haluk Kaplan ve deneyimli gazeteci arkadaşımız Bülent Tuncay yazılarıyla dergiye destek veriyor. Deneyimli gazeteci arakadaşımız Selahattin Ekrekli’nin genel yayın yönetmenliğini yaptığı dergiye www.spor-lig.com adresine yıllık 130 tl karşılığında abone olabilirsiniz

Önceki İçerikadidas Originals P.O.D. SYSTEM’in yüzü Paul Pogba oldu
Sonraki İçerikArda Turan’a Başakşehir şoku! Rekor ceza geldi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz