Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un bugün divan kurulu toplantısında kendisine yönelik yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Sosyal medya hesabı eski bir videosunu alıntılayarak açıklama yapan Fatih Terim, “Arkadaşlar biz yola çıktığımızdan beri elinden geleni ardına koymayan eksik olmadı çok şükür. Aramızda hala anlamayanlar varmış…  O zaman bir kez daha…” ifadelerini kullandı.

Terim’in bu açıklamasıyla birlikte paylaştığı eski videosunda ise şu ifadeler yer aldı: “Adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstelik, rütbemiz de farklı. İnancımızı daha çok artıranlara tekrardan geçmiş olsun. Şu an içinde bulundukları durum zaten çok acı. Ben daha fazla konuşarak acıyı daha fazla artırmak istemiyorum.”

“SİSTEMİN NE KADAR KOKUŞMUŞ OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ”

Ali Koç, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’e ve Fatih Terim’e yönelik şu açıklamayı yapmıştı:

“O seviyeye düşmeyeceğiz. Biz tenhada da kalabalıkta da aynı konuşan insanlarız. Kendi hocasına verilen tazminatla ilgili söyleyeceklerimiz bitmedi. Gerekli bilgileri basına vereceğiz. Sistemin ne kadar kokuşmuş olduğunu değerli kaynakların nasıl heba edildiğini anlayacaksınız. Mahkemede kendinizi savunamazsanız mahkeme öyle karar verir. Halbuki hiç mahkemeye bile kalmamalıydı bu iş. İnşallah rakiplerimiz de bir gün bizim gibi bir kampanya etrafında kenetlenebilirler”

Önceki İçerikFenerbahçe Başkanı Ali Koç: Herkes yunus yüzümüzü gördü, yavuz yüzümüzü göstermenin zamanı geldi
Sonraki İçerikOrhan Ak, Avcı’yı rahatlatmak için istifa etmeli, hem de hemen! Fehmi Özgüler, Beşiktaş’taki krizi yazdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz