Galatasaray yeni transferleri Radamel FalcaoMario LeminaMicheal SeriTaylan AntalyalıŞener ÖzbayraklıAdem BüyükOkan Kocuk ve Emre Mor‘un için Türk Telekom Stadı’nda imza töreni gerçekleştirdi. Ryan BabelFlorin AndoneJimmy Durmaz ve Steve Nzonzi, milli takım kamplarında yer aldıkları için törende yer almadı.

Törende ilk olarak 66. yaşına bugün basan Fatih Terim’in doğum günü kutlanırken ardından Alya sahne aldı ve Galatasaray marşını seslendirdi. Milli takımlarda bulunan Ryan Babel, Steven Nzonzi, Jimmy Durmaz ve Florin Andone’nin açıklamaları gösterilirken diğer yeni transferler yapılan anonslarla bir bir sahneye çıktı.

İlk olarak Adem Büyük taraftarla buluşurken onu Şener Özbayraklı, Okan Kocuk, Christian Luyindama, Jean Michael Seri, Taylan Antalyalı, Emre Mor, Mario Lemina ve Radamel Falcao izledi.

‘Falcao transferinin bir kısmını üstlenen Nef’e teşekkür ederim’

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Radamel Falcao’nun maaşının bir kısmının sponsorun üstlendiğini duyurdu! Cengiz, “Çok gergin bir transfer döneminin ardından yeni transferleri huzurunuza getirmekten büyük bir onur duyuyoruz. Sizin isteğinizi en optimum şekilde halletmeye çalıştık. Falcao transferinin bir kısmını üstlenen Nef’e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikTürkiye 2019 Kadınlar EuroVolley’de tarih yazdı! Filenin Sultanları, Hollanda’yı dağıttı!
Sonraki İçerikMuslera’dan Fenerbahçe kaleci antrenörü olan Volkan Demirel’e jest geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz