Misli.com, Türk sporuna verdiği desteklere futbolda alt ligleri de eklerken, son olarak TFF 2. ve 3. Liglerin yeni isim sponsoru oldu. 

İmza töreninde konuşan, eski TFF Başkanı ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye’de futbolun gelişiminde alt liglerin çok önemli olduğunu ve verdikleri destek ile 2. ve 3. Liglerin marka değerine katkıda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtirken, Misli.com olarak Türk Futboluna genç yetenekler kazandırmak isteyen, gözünü yukarılara diken 106 kulübü desteklediklerini ifade etti.

Desteklerinden dolayı Misli.com’a teşekkür eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ise “Misli.com ile iş birliğimizden kazanan Türk futbolu olacak” dedi. 

2020-21 sezonunda toplamda 106 takımın yarışacağı TFF 2. ve 3. Ligleri isim sponsoru olan Misli.comile futbolseverler, platform üzerinden belirlenecek “Misli.com 2. Lig” ve “Misli.com 3. Lig” maçlarını canlı ve ücretsiz izlerken, maçlara yapabilecekleri canlı bahis ile heyecanı misli ile yaşayacak.

Önceki İçerikVodafone 15. İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım başladı!
Sonraki İçerikFutbolmedya Youtube kanalından bir ilk… Dünya Fair Play Günü özel yayını gerçekleştirdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz