Spor basınının usta ismi Fehmi Özgüler, Süper Kupa’ya Trabzonspor ile Başakşehir teknik ekipleri arasındaki kavgayı yazdı:

Futbolda Süper Kupa’nın sahibi olmak üzere Başakşehir ile Trabzonspor dün karşı karşıya geldiler. Karşılaşma sonunda iki takımdan biri kupayı müzesine götürecekti. Fırsatları değerlendiren Trabzonspor maçı 2-1 kazanarak, Süper Kupa’nın sahibi oldu. Ne olduysa Trabzonspor’un 2-1 öne geçtiği golü attıktan sonra oldu ve Atatürk Olimpiyat Stadı arenaya gördü. Trabzonspor Teknik Direktör Yardımcısı Egemen Korkmaz ile Başakşehir’in Teknik Direktörü Okan Buruk’un birbirlerine saldırmaları hiç de hoş değildi.
Son yılların başarılı teknik direktörü Okan Burak’a bir şeyler oldu. Bir anda şöhret basamaklarını süratle çıkan Okan Burak, Sumudica’dan sonra hakemlerle uğraşan ve en fazla sarı ve kırmızı kart gören teknik adam oldu. Trabzonspor’un attığı 2. golden önceki pozisyonda önce Trabzonspor’lu ve Başakşehir’li oyuncunun mücadelesinde, Trabzonspor’lu futbolcunun, Başakşehir’li oyuncuya faul yaptığını öne süren Okan Buruk itiraz süresini uzatınca, orta hakem Yaşar Kemal Uğurlu’dan sarı kart gördü. Okan Buruk ve ile olayın olduğu yer arasında en az 50 metre vardı. Olayın olduğu yere çok yakın olan Yaşar Kemal Uğurlu’nun göremediği pozisyonu Okan Buruk’un bulunduğu yerden nasıl gördüğüne merak ediyorum.
Artık Okan Buruk’un aklını başına alması gerekiyor. Hiçbir teknik direktörün spor alanını areneya çevirme hakkı olmadığı gibi, Okan Burak ve Egemen Korkmaz’ın hakkı yok. Aklınızı başınıza alın. Kazanırken nasıl seviniyorsanız, keybettiğinizde de üzülmesini atık kabullenin.

Önceki İçerikGalatasaray’ın genç yıldızına askerlik sürprizi! Kerem Aktürkoğlu erteleme yapmayı unutunca kışlaya çağrıldı. Acemi birliği Erzincan…
Sonraki İçerikFenerbahçe başkanı Ali Koç, beIN Sports’ta yapılanma olduğunu söylüyor, kesinlikle inanmıyorum! TFF başkanı Nihat Özdemir’den çarpıcı açıklama

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz