AMEDSPOR’DAN BURSASPOR’U RENCİDE EDEN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINA CEZA
Amedspor, Pazar günü deplasmanda yapacağı Bursaspor maçı öncesinde sosyal medyada rakip camiayı rencide eden paylaşımı nedeniyle futbolcu Emrullah Sayar’ı kadro dışı bıraktı.
Amedspor’un bu tutumu takdir topladı.
Bursaspor kulübü, depremden sonra Diyarbakır’a 1 tır dolusu yardım göndermiş ve iki şehir arasında yıllardır devam eden gerilim yumuşamıştı.

Amedspor, Bursaspor maçı öncesi sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle Emrullah Sayar’ın kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, 5 Mart’ta deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Deprem nedeniyle ligden çekilen Diyarbekirspor’dan kiralık olarak transfer eden Emrullah Sayar’ın Bursaspor maçı öncesinde sosyal medyada yaptığı paylaşım tepki çekmişti. 

Konuya ilişkin açıklama yapan Amedspor, oyuncunun özür dilediğini belirterek yönetim kurulu kararınca kadro dışı kaldığını açıkladı. 
Amedspor’dan yapılan açıklama şöyle: “Ülkemizi derinden üzen deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Diyarbekirspor’dan kiralık olarak kadromuza dahil edilen genç sporcumuz Emrullah Sayar’ın dün sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile ilgili kendisi ile görüşülmüş, paylaşımının yanlış anlaşıldığını, asla niyetinin başka bir camiaya hakaret ve küçük düşürücü söylemde bulunmak olmadığını ve kamuoyunda yanlış anlaşılmasından dolayı özür dilediğini beyan etmiştir. Yönetim kurulumuz aldığı karar doğrultusunda genç sporcumuz Emrullah Sayar’ı süresiz olarak kadro dışı bırakmıştır. Spor; Dostluk, Barış, Sevgi ve Kardeşliktir.”

Önceki İçerikSpor fotoğrafçısı Onur Çam bisiklet kazasında hayatını kaybetti
Sonraki İçerikAvrupa Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul’da başlıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz