TSYD ANKARA’DA KILIÇLAR ÇEKİLDİ

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), tüm şubelerinde seçime gidiyor. Ardından da genel merkez için üyeler sandık başında olacak. Ancak Ankara için durum geçmiş yıllara göre farklı. İlk kez dört aday başkanlık için yarışacak.

2012 yılında tek liste olarak seçime giren ve 118 delegeden 77’sinin oyunu alan mevcut Başkan Gökhan Akengin’in tekrar yarışa girmeyeceğini duyurmasının ardından, adeta aday enflasyonu yaşandı başkentte.

Sabah Gazetesi Ankara Spor Sorumlusu Ali Erdoğan, emekli olduktan sonra siyasete atılan Umut Çevik, TRT HD kanalında görev yapan Spor Spikeri Kerem Öncel ile Ankara Büyükşehir Belediyesi bülteninin Yayın Kurulu Başkanı Nihat Uçar, şube başkanlığına aday olduklarını resmen duyurdu.

178 üyesi ile sandık başına gidecek olan Ankara’da adaylar, yedi kişiden oluşan yönetim kurulunu belirlemekte de oldukça zorlanıyor. 10 Mart 2015 tarihinde yapılacak seçime az bir süre kalmasına rağmen adaylar, listelerini kamuoyu ile henüz paylaşamadı.

Başkentte üyelerin uğrak yeri olan TSYD lokalinde zaman zaman seslerin yükseldiği ve sert tartışmaların da yaşandığı, gelen bilgiler arasında. Bazı adayların Ankara’ya bağlı olan Kayseri, Sivas ve Yozgat gibi illere giderek, delegelerle yüz yüze görüşmelerde bulunması, seçimin ne kadar zor geçeceğinin bir göstergesi.

Önceki İçerikAziz Yıldırım-2: Mustafa Denizli kendine baksın, önce 2001’de oynattığı futbola baksın
Sonraki İçerikKulüpler Birliği’nde başkanlar kapıştı: -İ..e, seni s…m… -Sus şişko, zor nefes alıyorsun…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz