beIN Sports, spiker- oyuncu Yonca Oskay’la anlaştı. Gelişmeyi, beIN Sports’un ekran yüzlerinden olan Seyhan Şaşko duyurdu.

YONCA OSKAY KİMDİR?

Yonca Oskay, 28 Nisan 1982 yılında Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde doğdu. Show TV‘de yayınlanan Vidivodo adlı programın editörlüğünü ve sunuculuğu yaptı. Skytürk’te yayınlanan Sportmen adlı programı Hakan Artış ile birlikte sundu. Oskay bir dönem Skytürk televizyonunda spor spikerliği görevini de yürüttü. Aynı zamanda oyuncu olan Oskay, son olarak Türk’ün Uzayla İmtihanı dizisinde Aslı karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2012 Türkün Uzayla İmtihanı – Aslı
2008 Aman Annem Görmesin – Yağmur
2007 Suç Dosyası – Esra
2006 Arka Sokaklar
2005 Gümüş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here