Şenol Güneş: ‘Kazanmak için sahaya çıktık ve kazandık’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: “Değişik sonuçlar ortaya çıktı grupta. Üç takımın iddiası devam ediyor. Kazanmak için sahaya çıktık. Son maçtan da en az bir puan alarak gruptan çıkmak istiyoruz. İlk yarı pas yüzdemiz düşüktü. Pozisyonu çok olan taraf bizdik. Rakiplerden üstün oynuyoruz. Üst seviyede bulduğunuz pozisyonları harcarsanız rakipler cezayı kesebilir.”

Cenk Tosun: ‘Önemli olan üç puanı almaktı’
“Dört tane daha gol atabilirdim. Önemli olan üç puandı. Liderlik koltuğuna oturduk. Son maçtan en kötü bir puan alarak gruptan çıkmak istiyoruz. İyi bir kadromuz var. Takımın fiziksel durumu iyi. Arka arkaya oynayacağımız maçlarda zorluk yaşayacağımızı düşünmüyorum. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Akhisar maçında da takıma katkı yapmak istiyorum. Bütün yaz çalıştım, şimdi karşılığını alıyorum.”

İsmail Köybaşı: ‘Grupta lider olduğumuz için mutluyuz’
“Grupta lider olduğumuz için mutluyuz. Son maçlarda gol yemiyoruz. İyi oynadık. İlk yarıda tutuktuk ama ikinci yarıda bize yakışan oyunu oynadık. Yaptığım asistin devamı gelir inşallah. Lizbon’dan galibiyetle dönmek zorundayız. İyi motive olursak üst turak çıkacak puanları alırız diye düşünüyorum. Her şey güzel gidiyor ve sorumluluklarımın farkındayım.”

Önceki İçerikİskender Bey, Tosun Paşa ile tanıştı: 2-0…
Sonraki İçerikFenerbahçe, Molde’den rövanşı Fernandao ve Ozan’la aldı: 2-0…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz