Yanlış forma

Geçen hafta 58 numaralı Ricardo Pedriel, yanlışlıkla 55 numaralı takım arkadaşı Abdul Rahman Halili’nin formasını giyince, sahada 55 numaralı formayla dolaşan iki oyuncu oldu Mersin İdman Yurdu’ndan. Hani bazen önde giden TIR çekicisi ile arkadan çektiği konteynırın plakaları farklı olabiliyor ya, durum biraz öyleydi. Şortlardaki numaralara da dikkat etmek lazım tabii! Malzemeci diyerek küçümsememek lazım, bu da kulüplerimizde önemli bir iş. Bir futbolcu daha kendi formasını bulup giyemiyor, kulüplerimizin nasıl yönetildiğini varın siz düşünün.

Aşık suratlar

LİG TV’den geçen hafta Gençlerbirliği – Kayserispor maçını izliyorum. Saha kenarında iki teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile Tolunay Kafkas’ın yüzünden düşen bin parça. Sıkıntılar olabilir (Ki Ertuğrul Sağlam sonrasında görevine veda etti) ama yapmayın beyler. Zaten kulüp yöneticilerinin çoğu aşık suratlı tamam ama sürekli bağırıp çağıracakmış gibi durarak otorite sağlanamayacağını da biliyor olmanız lazım. Bari teknik direktör olarak siz bu kadar aşık suratlı olmayın. Biraz gülümsemekle hiç bir şey kaybetmezsiniz. Boyut olarak bu işi zorla yaptırmıyorlar neticede. Bayağı da iyi bir ücret alıyorsunuz. Ayrıca biraz yumuşama aynı oranda Süper Lig’e de yansıyacaktır.

Alkışlar Milli Takıma

FIFA, 2015’te en büyük sıçramayı Türkiye yaptığını açıkladı. 2014 sonunda puanı 604 olan Türkiye 329 puan ekleyerek 933’e çıktı ve bunu da Fatih Terim’in başarılı adımlarıyla gerçekleştirdi. Türkiye böylece yılın en büyük sıçrama yapan takımı oldu. Bu sıralamada Macaristan ikinci olurken, Nikaragua üçüncü, İrlanda dördüncü, Avustralya beşinci, Şili altıncı, Ekvator Guyanası yedinci, sekizinci İspanya sekizinci, Avusturya dokuzuncu, Galler ise onuncu oldu. Alkışlarımızı Fatih Terim ve öğrencilerine gönderiyoruz.

AYBARS HÜNALP- GÜNEŞ

Önceki İçerikGalatasaray’dan “Umut” düzeltmesi! Fatura Sabri’ye çıktı…
Sonraki İçerikGrosskreutz ve Mustafa Denizli, krizi Bild’e anlattı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz