Ronaldo hakkında şok iddia!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo hakkında İngiliz basınında ortaya çıkan bir haber dünyada büyük yankı uyandırdı. Cristiano Ronaldo’nun Faslı Kick Boks sporcusu Badr Hari ile gizli bir ilişkisi olduğu iddia edildi.

Cristiano Ronaldo hakkında eşcinsel iddiası dünya basınına bomba gibi düştü. Daily Star ve The Sun gibi İngiltere’nin önde gelen gazeteleri, Cristiano Ronaldo hakkında eşcinsel ilişki iddiasında bulundular. Portekizli yıldız futbolcunun, Faslı ünlü kickbox sporcusu Badr Hari ile gizli bir ilişki yaşadığı iddia edildi. Haberde; Cristiano Ronaldo ve Badr Hari’nin havuz başında verdiği ‘samimi’ pozlar dikkat çekti. Haberin detaylarında; Cristiano Ronaldo’nun özel jetiyle sık sık Kuzey Afrika’ya gittiği ve Faslı Badr Hari ile vakit geçirdiği belirtildi.

İspanyol basınına da dayandırılan haberde; bu uzak mesafe ilişkisinin bir hayli ciddi olduğu ifade edildi. Haberde; Real Madrid yetkililerinin, bu ilişkinin Ronaldo’nun performansını etkileyip etkilemeyeceği konusunda endişeli olduğuna dair ifadelere yer verildi.

Üç kez Ballon d’Or ödülünü kazanan Cristiano Ronaldo’nun Badr ile birlikte tatilde verdiği samimi pozlar büyük dikkat çekti. Dünyanın önde gelen futbolcularından biri olan Cristiano Ronaldo hakkında ortaya çıkan bu haberler magazin gündemini bir hayli meşgul edecek.

Daha önce Irina Shayk, Alessia Tedeschi ve Maja Darving ilişkileriyle gündeme gelen C.Ronaldo’nun bu haberler hakkında ne gibi cevap vereceği büyük merak konusu.

BADR HARİ KİMDİR?

1984 yılında Hollanda’nın Amsterdam kentinde dünyaya gelen Fas asıllı Kick Boks sporcusu Badr Hari, bu spor dalında dünya çapında birçok başarıya imza attı. Kick Boks yapmaya 7 yaşında başlayan Badr Hari, Süper Ağır Sıklet kategorisinde dövüşüyor.

K-1 dünyasına, Stefan Leko’yu ikinci raundda o meşhur döner topukla tekme ile nakavt ederek 2005 Grand Prix’inde önemli bir giriş yapmıştır. 28 Nisan 2007’ deki Grand Prix finalinde ise Yusuke Fujimeto’yu ilk raundun 56. saniyesinde yüksek tekme vuruşu ile nakavt ederek ilk kez bu organizasyonda kemeri beline takmayı başarmıştır. 1,97 boyunda ve 101 kg ağırlığındaki usta dövüşçünün stili Muay Thai şeklindedir.

1385622807-cristiano-ronaldo33333333

Ronaldo, forma giymediği Galatasaray- Real Madrid maçını Badr Hari ile izlemişti…

Önceki İçerikÜç milyon dolara esnaf lokantası açan Arda Turan, sevgilisinin doğum gününü de…
Sonraki İçerikÜnlü siyasiden şok tepki: Aydınus hakem makem değil, bu işi bırakmalı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz