Orman: Ümit Karan ne bilecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Atiba Hutchinson ve Ricardo Quaresma’nın transfer olabileceği yönündeki iddialara cevap verdi.

“HEPSİ PALAVRA”
Fikret Orman, Çin kulüplerinden Atiba Hutchinson için transfer teklifi geldiği yönünde Türk basınında çıkan haberlere de tepki göstererek, “Yalan haberler duyuyorum, üzülüyorum. Geçen gün Amerika’dan gelince uykusuz kaldım. Televizyonda banttan yayınlanan bir programı izliyordum. Ümit Karan, Çinlilerin geldiğini, 12 milyon avro istendiğini, ilk görüşmenin olduğunu filan söyledi. Ben de herkes gibi bunları izliyorum. Ama ne böyle bir görüşmeden haberim var ne de böyle bir talep oldu. Herkes yazıyor, çiziyor, anlatıyor ama gazeteci biraz araştırmalı. Benim ve camiamın adı kullanılarak böyle haberler verilmemeli. Hepsi palavra, başka bir şey değil” dedi.

“ÇANTADA KEKLİK BİR DURUM DEĞİL”
Kritik Lizbon maçını da değerlendiren Orman, “Portekiz’in bir futbol ülkesi olduğunu dile getirerek, “Sporting Lizbon çok kuvvetli bir takım. Beşiktaş da kolay bir takım değil. Yani çantada keklik bir durum değil. Manchester United gibi bir takımın Şampiyonlar Ligi’nden elenip UEFA Avrupa Ligi’ne kaldığını gördük. O yüzden Avrupa’da çok zor maçlar. Ama biz buraya puan almaya geldik” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikTrabzonspor’un yeni yönetimi Hurma ve Tekelioğlu ile ilgili kararını verdi!
Sonraki İçerikPodolski anlayamadı: Şimdi bu neyin protestosu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz