Denizli: “Ben deli miyim hücum felsefesinden vazgeçeyim?”

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kulübün resmi dergisine gelecek planları ve şampiyonluk yarışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Denizli, “Hiç kimse endişe etmesin. Biz bu yarışların yıllarca içinde olduk. Ne gerilere düştük, ne önlere çıktık. Ligin yaklaşık üçte birlik bir bölümünü geride bıraktık. 21 haftada çok daha farklı bir tablo ortaya çıkabilir” dedi.

Tüm futbolcuların sezon içinde şans bulacağını vurgulayan Denizli, “Şu anda elimizdeki tüm futbolculardan istifade edemediğimiz bir dönemdeyiz. Dört tane istifade edebileceğimiz oyuncudan yoksunuz. Bunların içine Hamit’i de ekleyebiliriz. Oyuncu havuzumuz şu an için dar fakat ilerleyen dönemde daha da genişleyecek” diye konuştu

Takımdan daha fazla verim almak adına bazı oyuncuların pozisyonlarında değişiklikler yapacaklarını açıklayan Denizli, “Bu teorik olarak kafamda. Önce bunu antrenmanda görmem lazım. Sadece benim değil, arkadaşlarıyla birlikte bunu görmeleri ve hep birlikte yaptıklarından emin olmaları gerekli” ifadelerini kullandı.

Savunma futbolu için “kolay futboldur” yorumunu yapan Mustafa Denizli,”Hücum futbolu bir felsefedir. Her türlü futbolcu tipiyle oynayabilirsin. Sen bir sürü hücum oyuncusuyla oynayabilirsin de oyun anlayışın defansiftir. O farklı bir şeydir. Ben deli miyim bana hayatın bütün kapılarını açan o felsefeden vazgeçeyim” dedi.

Galatasaray’ın başında Avrupa kupası kaldırmak istediğini belirten tecrübeli teknik adam transfer konusunda önümüzdeki günlerde bir değerlendirme yapacağını sözlerine ekledi.

Önceki İçerikGürcan Bilgiç’ten babaya veda yazısı: Güle güle babam…
Sonraki İçerikRihanna’dan sürpriz açıklama: Benzema ve Hamilton ile yattım ama aramızda o anlamda bir şey yaşanmadı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz