Aziz Yıldırım’a ceza yolda

Fenerbahçe- Medipol Başakşehir maçının devre arasında soyunma odası koridoruna inen ve hakem Cüneyt Çakır’a tepki gösteren sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ve yönetici Ali Yıldırım, temsilci raporları doğrultusunda PFDK’ya sevk ediliyor.

Maçın temsilcileri İsmail Hakkı Köklükaya ve Nazif Çıldır’ın rapor ettiği Fenerbahçe başkanı ve yöneticisinin, koridorda centilmenliğe aykırı ifadeleri de kayıtlara geçti. (milliyet)

————-

Cüneyt Çakır’ın raporu temiz

Önceki akşamki maçın devre arasında yaşananlar nedeniyle sarı lacivertli yöneticilerin PFDK’ya sevkedilecekleri iddiası, Çakır tarafından çürütüldü.

PAZAR akşamı oynanan F.Bahçe-Başakşehir maçına devre arasında yaşananlar damgasını vurmuştu. İddialara göre, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetici kardeşi Ali Yıldırım, soyunma odası koridorlarında hakem Cüneyt Çakır ile karşılaşıp tepki göstermişti.

İddiaya göre Yıldırım ve kardeşi, “Neden kırmızı kart göstermiyorsun” diyerek Çakır’a tepki gösterdi ancak herhangi bir hakaret sözcüğü kullanmadılar.

USLU DA ORADA DEĞiLDi
Bu iddialar ışığında Aziz Yıldırım ve Ali Yıldırım’ın ceza kuruluna sevk edilecekleri öne sürülmüştü. Ancak dün bu iddiların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.
Cüneyt Çakır’ın raporunda bu durumdan hiç söz edilmediği öğrenildi. Bu durumda Aziz Yıldırım ve Ali Yıldırım PFDK’ya sevk edilmeyecekler.
Bu arada olay gerçekleştiği sırada Mahmut Uslu ve diğer yöneticilerin o bölgede olmadığı da ortaya çıktı. (hürriyet)

Önceki İçerikGangnam Style, Norveç Milli Takımı’nın marşı oldu!
Sonraki İçerikYılmaz Vural: Aziz Yıldırım ile çalışma sistemlerimiz uymaz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz