Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Tolga’nın sakatlığını ileri sürerek maç kadrosunda yer almamasına tepki gösterdi. Orman’ın sözlerinden habersiz olan Şenol Güneş ise maç öncesi Lig TV’ye Tolga’ya bakış açısını eleştiren bir açıklama yapmıştı:

——————

Fikret Orman’dan Tolga Zengin’e: Gece Yatakta Mı Sakatlandı?

Tolga Zengin’in kadroda olmadığını öğrenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Son idmana çıkan oyuncu gece yatakta mı sakatlandı?” diyerek tepki gösterdi.

Beşiktaş’ın önceki günkü antrenmanında yer alan ve takım arkadaşlarının destek olduğu Tolga Zengin’in Galatasaray karşısında ilk 11’de yer alması bekleniyordu.
Fakat maç günü tecrübeli file bekçisi “Sakatım, ağrılarım var” dedi. Belinden yaşadığı problemi öne süren Tolga, derbide oynayamayacağını söyledi. Sporting Lizbon deplasmanında hatalı iki gol yiyen ve turun gitmesine neden olan Tolga’ya en büyük tepki Başkan Fikret Orman’dan geldi.

“YATAKTA MI SAKATLANDI?”
Milli oyuncunun kadroda olmadığını öğrenen Başkan, adeta küplere bindi. Yakın çevresine dert yanan Orman, “Son idmana çıkan oyuncu gece yatakta mı sakatlandı?” diyerek tepkisini koydu. Sadece Orman değil, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi de bir mesaj verdi.

ÇEBİ’DEN İMALI MESAJ
Çebi, “Tolga’nın bel ağrıları varmış. Sabah iyi kalkar ise oynayacağı, aksi takdirde kadroya alınmayacağı bilgisi geldi. Demek ki kötü kalkmış” dedi. Beşiktaş’ın resmi internet sitesindeki açıklamada da, iğnelere rağmen Tolga’nın durumunda düzelme olmadığı için kadrodan çıkartıldığı belirtildi. (fanatik)

————-

Şenol Güneş’ten Tolga patlaması: Niyet bozukluğu…

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisinde kadroda yer almayan Tolga Zengin hakkındaki iddialar üzerine sert bir açıklama yaptı.

Şenol Güneş, karşılaşma öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Tolga Zengin’i adale problemi yaşadığı için kadroya almadıklarını vurguladı. Oyuncunun probleminin zihinsel değil fiziksel olduğunun altını çizen Güneş, şunları söyledi:

“Türkiye’de haber kirliliği yok, niyet bozukluğu var. Tolga’nın adale spazmı vardı. Geçmediği için almadık. Sırtında gerginlik vardı, kampa gelince bekledik. Ağrıları geçmediği içibn kadroya almadık. Üstü üste geldiği için herkes bir şey söylüyor. Kimin ne zaman nasıl oynayacağı sahada belli olur. Bizim dışımızda farklı şeyler söylemek niyet bozukluğu. Tolga değil kim olursa olsun oynamasında sakıncası olan bir ismin oynamasını istemem. Fiziksel de olsa zihinsel de olsa istemem. Zihinsel olarak hazırdı ama sakatlığı vardı. Oyuncum oynayıp oynamak istemez bunlar olabilir ama son kararı ben veririm.”

Gazetelerde Tolga’nın oynamak istemediği ve Ocak ayında ayrılacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, “Tolga’nın bana bir beyanı olmadı. Hafta içerisinde bir şey yazıldı, çizildi cevap vermeyeceğim, cevap verirsem seviyemin altına inerim. Bizim oyuncularımız karakterli oyuncular” diye konuştu. (hürriyet)

Önceki İçerikYılmaz Vural: Aziz Yıldırım ile çalışma sistemlerimiz uymaz!
Sonraki İçerikRecep Güngör yazdı: “En büyük taraftar, futbolcular sahtekar (mı?)!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz