Şenol Güneş: ‘Bizim için iyi maç oldu’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in maç yorumu şu şekildeydi:
“Cenk’in kaşında bir açılma oldu. Necip’in ufak tefek sakatlıkları oldu. 2 genç arkadaşı oynattık, Veli’yi sahaya sürme şansımız oldu. Bizim için güzel bir maç oldu. Bütün oyuncularımı beğeniyorum, bu yüzden bizde idmana çıkıyor. Siz zaten kendi görüşlerinizi yazıyorsunuz, benim görüşlerimi yazmanıza gerek yok. Veli’nin çıkıp oynaması önemliydi, korkusu vardı. İyi ya da kötü oynaması benim için önemli değildi, oynaması önemliydi. Geç olsun, iyi olsun. Şu anda eski dönemine dönüyor. İyi profesyonel, iyi çalışıyor. Umarım bize faydalı olur. Yarışa girecektir. İki genç oyuncumuz girdi, onlar için de önemliydi. Baştan da oynatabilirdim.
“Bizim kadromuz zaten çok geniş bir kadro değil. Kadroda olmayan bazı oyuncuları dinlendirdik. Mario’yu kadroya alabilirdik, oynatmadık. Maçın gidişatına göre bir ara Beck ve Olcay’ı düşündüm, sonra gerek kalmadı. Bu bir iş. Sonuçla ilgili değil. Mario da idman eksikliğini giderme durumunda. Eksiği olan oyuncular düzeltmeye çalışıyorlar. Mario da ona güzel bir örnek. Şu anda Beck, Olcay… Beck de, İsmail de, Olcay da şu anda idman yapıyor. Hepimiz bir bütün olarak bir değeriz, bu takım için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Burada çalışmaları gün gün yapıyoruz. Oyuncu sakatlanabilir, atılabilir, hastalanabilir, formsuz olur, bunu bilemeyiz.
“Tolgay’da sıkıntı devam ediyor. Tedavisini oldu, yarından itibaren bakacağız duruma. Günay da, Tolga da oynayabilir, ikisi de oynamayı hak ediyor. Bugün bunlar oynadı, yarın değişebilir. Bilmiyorum. Osmanlı maçına çıkarken, oynayanlar önde gibi görünüyor ama, bilmiyorum. Bütün oyuncuları oynatmaya çalışıyoruz. İki genç oyuncuyu kattık. İki oyuncunun da lisansları geliyor.”

Önceki İçerikBeşiktaş’ta Cenk zamanı… Yedek golcü de durmadı, Karabük’ü teslim aldı: 3-0…
Sonraki İçerikVeli Kavlak 9 ay sonra sahada: İnanılmaz bir duygu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz