Mustafa Denizli: Daha 20.günüm. Yılbaşını bekleyin…

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Akhisar Belediyespor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin maç sonucu açıklamaları şöyle:

“Erken gol görünce biraz telaşa kapıldık. Daha farklı bitirebilirdik devreyi. Maçın genelinde iyi mücadele eden bir takım vardı. Akhisar ligimizin iyi takımlarından. Bazı arkadaşları daha çok değerlendirdim. Bugün 20. günüm ve 5. maçımıza çıktık. Bu sıkı bir maç tablosu ve devam da edecek. Gruptaki en iyi rakiplerden birini yendik. Zor bir 90 dakikaydı. Lig zaten sert bir mücadeleye sahne olan bir yer. Biz de bu dönemi düşündüğümüz gibi kapatmak istiyoruz.
“Bir takım şeyleri oturtmaya çalışıyoruz. Zorlu bir süreç. Bu takımın en kötü zamanlarında bu tribün takımının yanındaydı. Zaman zaman bizim istemediğimiz sesler de çıktı. Özellikle maç başlamadan olması futbolcular üzerinde bir baskı yaratıyor.
“Benim düşüncelerime müthiş olumlu cevap veren bir yönetim ve başkan var. Şunu bilsinler birçok yerde çalışıyoruz. Benim görevlendirdiğim adamlar çalışıyor. Düşündüklerimizi gerçekleştireceğiz. Daha da güçlenerek bambaşka bir Galatasaray yaratacağız. Yaş ortalaması yüksek, daha genç, anında fayda sağlayabilecek bir kadro oluşturma düşüncemiz var. Yönetim de bize destek veriyor. Onlara da teşekkür ediyorum. Her gün scout ekibi ile çalışıyoruz. Yılbaşından sonra Galatasaray için nokta atışı diye tabir edebileceğimiz, taraftarı da sevindirecek bir takım ortaya çıkaracağız.”

Önceki İçerikGalatasaray’da “Kısa” süreliğine de olsa bir “Umut” var: 2-1…
Sonraki İçerikTT Arena’da protesto! Taraftar, Sneijder ve Muslera’yı ayırdı, geri kalanlar için de…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz