Luis Nani, Gençlerbirliği maçında çıldırdı

Müsabakanın 24. dakikasında Luis Nani faul beklediği bir pozisyonda Mete Kalkavan’ın devam kararını görünce çıldırdı ve koşarak hakemin yanına giderek ayak bileğini gösterdi. Pozisyon sonrası oldukça sinirlenen Nani’nin hakem Mete Kalkavan ile yaşadığı diyalog tribünlere de yansıdı. Bu pozisyonun ardından Gençlerbirliği taraftarları top her ayağına geldiğinde Nani’yi ıslıkladı ve ‘Nani dışarı’ diye bağırdı.

Nani’nin Gençlerbirliği maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarından hedefte hakem Kalkavan vardı:
“Maçtan ziyade sadece bu akşam utandığımı söylemek istiyorum, sahada hakem göremedim bugün, biz bunu hep yaşıyoruz. Mücadele ve futbol ortaya koymak istiyoruz ama bugün bacağımı kıracak fauller verilmiyor. Bize karşı takdir haklarını kullanan bir hakem vardı sahada. Ben futbol oynamak için bu ülkedeyim. Kavga etmek, tekme yemek için değil. Bu konuda bir şeyler yapılmalı. İnsanlar bu gösteriyi izlemeye geliyorlar, tekme izlemeye değil. Trabzonspor maçında aynı şey, son maçımızda aynı şey, bu akşam aynı şey. Tekme yemeye çıktık gibi görünüyor sahaya, bu bir utançtır”.

“Çok tehlikeli darbeler aldık. Bizi uzun süre sakatlayabilecek darbeler aldık. Hakemden buna engel olmasını istedim. Bacağımda ağrıyı hala hissediyorum. Bu güzel bir şey mi?”

Önceki İçerikFenerbahçe, 1-0’ın kitabını yazdı… Ankara’da da 1-0…
Sonraki İçerikMahmut Uslu bombaladı: İster öpüşürler ister sevişirler, karışamam… Denizli’ye neden ceza yok?…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz