Beşiktaş Basın Sözcüsü: “Geçen seneden beri hakkı yenen hep biziz”

Beşiktaş, Osmanlıspor engelini zor da olsa 3-2 aşıp liderliğini sürdürürken, Basın Sözcüsü Metin Albayrak karşılaşma sonrası hakemleri eleştiren açıklamalar yaptı.

Albayrak, maçların artık kolay geçmediğini belirterek, “Çok kötü oynadığımız bir maçı kazandık. Osmanlıspor’u tebrik ediyorum. Çok iyi oynadılar ama biz büyük takım reaksiyonu gösterdik. Oyuncuların hepsini kutluyorum” dedi.

Metin Albayrak, liderliği koruduklarını hatırlatarak, “Önemli üç puan aldık ve lider olduğumuz için çok mutluyuz. Lider olarak İstanbul’a geri dönüyoruz. Bu maç bizim için kırılma maçı olabilir” diye konuştu.

Galatasaray derbisinden sonra herkesin beklediği iyi futbolu sahaya koyamadıklarını anlatan Albayrak, “Herhalde taraftarımız maçı seyrederken üzülmüştür ama maç sonu sevinmiştir. Üç puanı aldık, çok sevinçliyiz” ifadelerini kullandı.

Tolga Zengin’in tekrar kaleye geçmesi konusundaki soru üzerine Albayrak, “Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük kalecilerinden biri olan hocamız Şenol Güneş, herhalde daha iyi bilecektir. O yüzden takdir Şenol hocamızındır” değerlendirmesinde bulundu.

“YÜZDE YÜZ PENALTIMIZ VERİLMEDİ”
Beşiktaş lehine bir penaltı kararının verilmediğini savunan Albayrak, “Yüzde yüz penaltımız verilmedi. Penaltı pozisyonundaki yedi numaralı oyuncunun (Bilal Aziz Özer) da sarı kartı vardı ve bize göre penaltı, kırmızı kart olmalıydı. Orta hakemin ve kale arkası hakeminin gözü önünde oldu ama maalesef vermediler. Herhalde yetkililer görüyordur” şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı kulübün basın sözcüsü, hakemlerin daha formda olması gerektiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Geçen sezondan beri hep hakkı yenen biziz. Geçen sezon Merkez Hakem Kurulunun sezon sonu yapmış olduğu hakem seminerinde, 16 tane pozisyonun, 13 tanesi Beşiktaş’ın aleyhine verilmemiş pozisyonlar. Bunları artık görmeleri lazım. Biz kendimize hiçbir şey istemiyoruz. Adil olsunlar, adil bir şekilde gördüklerini çalsınlar. Kimseye tolerans tanımasınlar. Bizim lehimize olanı da görsünler, karşı tarafa olanı da görsünler. Hakemlerin daha iyi form tutmaları gerekiyor ve gördüklerini çalsınlar.”

Önceki İçerikUEFA sordu: Eto’o kulübede ne yapıyor?
Sonraki İçerikRiver Plate başkanı, Messi’ye sahip çıktı: Her yerde aptallar vardır!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz