Ve olay adam ilk kez konuştu!

Aydın Nazilli’de oynanan maçta Sanayisporlu Mehmet Değirmenci, rakip takım Dallıcasporlu Kayhan Karakış’a tekme atmıştı. Mehmet Değirmenci ilk kez konuştu

Türkiye Aydın 1.Amatör Ligi’ndeki tekme olayını konuşuyor.
Yerde yatan rakibinin suratına tekme atarak tepkileri üzerine çeken Nazilli Sanayisporlu futbolcu Mehmet Değirmenci, gelen tepkiler üzerine takımdan gönderildi. Değirmenci için kamu davası süreci başladı. Yediği tekme sonrası Dallıcaspor oyuncusu Kayhan Karakış’ın dudağına 9 dikiş atıldı.

Posta.com.tr’ye konuşan Mehmet Değirmenci, yerde yatan futbolcuya tekme atmasıyla ilgili şunları söyledi:

“ANNEME KÜFREDİNCE DAYANAMADIM”
“Babamı 1.5 yaşındayken annemi de 2013 yılında kaybettim. Maçta bir önceki pozisyonda topla gelirken ölmüş anneme küfretti. Dayanamadım, faul yaptım. Sonra hakem kırmızı kart gösterince bir an kendimi tutamadım tekme attım. Pişmanım. Hepinizden özür diliyorum. Kayhan’la şahsi bir davam yok. O görüntüleri izleyemiyorum.”

“ÖZÜR DİLEMEK İSTEDİM KABUL ETMEDİ”
“Öğretmenmiş ama bir eğitimcinin küfretmesini anlayamıyorum” diyen Değirmenci “Daha önceki maçlarda da farklı kişilerle küfürleşmeleri oldu. Ben olay sonrasında gidip kendisinden özür dilemek istedim. Ama kabul etmedi. Ben herkesten özür diliyorum.” şeklinde konuştu.
Değirmenci, şunları söyledi:
“Bu olay sonrası yaşadığım acıyı kelimelerle ifade etmem mümkün değil. Tekme acısı geçer ama insanın ruhuna işleyen acı kolay kolay geçmez. Benim canım ondan çok acıyor. ”

“O İDDİASI TAMAMEN YALAN”
Tekme yiyen futbolcuyu daha önce de sakatladığı yönündeki sözlere sert çıkan Değirmenci, ‘Güya ben onu sakatlamışım ve 6 hafta oynayamamış. Tamamen yalan. Eğer öyle bir şey söz konusuysa hakem raporlarını açıp kanıtlasınlar.’ dedi.

TEKMEYİ YİYEN FUTBOLCU: KAFAMA ŞİŞE VURDULAR SANDIM
Öte yandan, maçta sakatlanan futbolcu Kayhan da katıldığı yerel bir televizyonun canlı yayınında kendisine tekme atan rakip futbolcuyu ne iş, ne de spor hayatında tanıdığını söyledi. Kayhan, “Aynı futbolcu beni daha önce de sakatladı. Onu tanımıyorum, husumetim yok. Olay sırasında kafama şişe vurdular zannettim. Oyuna devam edemedim. Aklıma ilk gelen, beden eğitimi öğretmeniyim, mesleğim ve ailem oldu. Altını çiziyorum bu olay Nazilli Sanayispor Kulübü’ne mal edilmemeli. Onlar benim yanımda oldular. Bir şahsın sebep olduğu olayın bir kulübe yansımaması gerekir. Gerekli cezayı alacağını söylediler. Zaten savcılık olaya ben şikayetçi olmasam da el koydu” diye konuştu.

Öte yandan, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Disiplin Kurulunun, Mehmet Değirmenci’yle ilgili durumu görüşmek üzere perşembe günü toplanacağı bildirildi.

Dallıcaspor-Nazilli Sanayispor maçında Mehmet Değirmenci, hakemin kendisine gösterdiği kırmızı kart sonrası yerde yatan rakip takımdan Kayhan Karakaş’ın yüzüne tekme atmıştı.

Önceki İçerikTrabzonspor’u kupada 18’lik genç yıldız adayı taşıdı: 2-1…
Sonraki İçerikHüseyin Sarıuçak, İSKİ çukuruna düştü, ölümden döndü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz