TSYD Genel Sekreteri Mustafa Yener, derneğin dergisi Spor Dünyası’ndaki köşe yazısında, TSYD’de yaşanan büyük değişimi kaleme aldı:

“Yeniliklere hazır olun

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hep ‘Yeni TSYD’ dedik ve TSYD’nin bir değişim içinde olduğunu söyledik durduk.
Bu yıl Antalya buluşmamız da bu değişime ayak uyduracak. Herhangi bir şirketin bayi toplantısı görüntüsünü değiştirmek istiyoruz.
Bunun için bu yıl üyelerimizi özellikle eşleriyle birlikte konuk etmek kararı aldık. Böylece kadınların şiddet gördüğü ülkemizde
spor yazarlarının ‘kadına’ nasıl değer verdiğini herkese göstereceğiz.Geçtiğimiz yıllarda arkadaşlarımızın büyük bir emekle gerçekleştirdiği
bu seminerlerin çehresini biraz olsun değiştirmek istiyoruz. Spor Yazarı arkadaşlarımız kendilerini asla sıkmayacak bir zirve takip edecekler.
Tabii ki onlardan beklentimiz, oturumları elbise ile, çağdaş bir spor yazarına yakışır şekilde izlemeleridir.
Arkadaşlarımız oturumları izlerken, kadınlar için Antalya ve çevresinde özel turlar düzenlenecek ve unutulmayacak anılarla evlerine dönmeleri sağlanacaktır..
Eşlerimizle birlikte Antalya zirvesinde akşamları hep birlikte eğleneceğiz.
Bu zirvede bizi yalnız bırakmayacak çok ünlü sanatçılarımız olacak.
Ayrıca birçok etkinlikle hoşça zamanlar geçireceğinize eminiz.Amacımız, Antalya buluşmasıyla birlikte spor yazarlarının birbirlerini daha iyi
tanımalarını sağlamak, onları kaynaştırmak ve TSYD çatısı içinde kırgınlıkları yok ederek bir bütün olduğumuzu göstermek istiyoruz.
Tüm arkadaşlarımızın hayatlarında unutamayacakları bir 3 gün geçirmeleri için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu nedenle, Antalya’ya gelecek tüm arkadaşlarımızın buraya eşleri ile gelmeleri ve sadece toplantıları elbise ile izlemeleri kararımızı saygı ile karşılamalarını diliyoruz.
Bunun dışındaki zamanlarda herkesin kendisini evinde gibi hissetmelerini bekliyoruz.8 Ocak 2016 Cuma günü Gloria Resort Hoteli’nin lobisinde buluşuncaya kadar,
hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlık dolu günler ve mutluluklar diliyoruz.

Önceki İçerikVodafone Arena’nın kameralarının neden kapandığı ortaya çıktı. Sebebi…
Sonraki İçerikVitor Pereira, dünyanın en iyi teknik adamları listesinde!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz