Nani patladı: “Hakemler bana mesaj veriyor”

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Luis Nani, “Türkiye’de hakemler yıldız oyunculara, ‘Ben ondan daha güçlüyüm’ mesajı vermeye çalışıyor” dedi

Gençlerbirliği maçından sonra oyundaki sertlikten yana şikayetçi olduğunu dile getiren Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızı Luis Nani, Ntvspor’da yayınlanan Adil Oyun adlı programda sözlerine açıklık getirdi.

Maçın ardından, “Sahada bir hakem göremedim. Her zaman bunu yaşıyoruz. Biz mücadele etmek istiyoruz. Bu akşam ayağımı kıracak fauller yapıldı ama düdükler çalınmadı. Ben futbol oynamak için bu ülkedeyim. Kavga etmek için burada değilim” diyen Nani, programda da şunları dile getirdi:

“Kariyerimde farklı liglerde oynadım. Tekme yemekle sorunum olmadı ama Türk oyuncular bir faulden hakemle konuşuyor ve hakem toleranslı davranıyor. Ben konuşunca sarı kart gösteriyor. Bu yüzden cezalı duruma düştüm. Hakemler yıldız oyunculara, ‘Ben ondan daha güçlüyüm’ mesajı vermeye çalışıyor.”

VOLKAN DEMİREL’DEN TOLGA ZENGİN’E DESTEK
Programa konuk olan bir diğer isim Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ise yediği hatalı goller sonrasında eleştiri oklarının hedefi olan Beşiktaşlı kaleci Tolga Zengin hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Demirel, Tolga için şu ifadeleri kullandı:

“Şu an zor durumlarda belki ama kalecilik böyledir. Bunların önüne ne şansla ne çalışarak geçebilirsiniz. Geçen sene benim başıma da geldi. Kilitleniyorsunuz. Ne yaşadığını bildiğim için hem Onur’a hem de Tolga’ya herkes saygı duysun. Bir gol yemekle kötü olunmaz, bir gol kurtarmakla da iyi olunmaz.

Önceki İçerikVitor Pereira, dünyanın en iyi teknik adamları listesinde!
Sonraki İçerikİngiliz basınından Van Gaal’e kapak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz