Eto’o, Gaziantepspro kalecisi Bora Sevim’e takıldı: 0-0

Spor Toto Süper Lig’de 17. hafta maçında Antalyaspor ile Gaziantepspor 0-0 berabere kaldı. Evsahibi ekibin yardımcı hoca- futbolcusu Eto’o, ilk yarıda Karcemarskas’a, ikinci yarıda da onun yerine giren genç kaleci Bora Sevim’e takıldı. Hafta içinde Trabzonspor ile oynanan kupa maçındaki kurtarışları ile dikkat çeken Bora, bu hafta ligde alınan 1 puanın da en önemli aktörü oldu.

Karşılaşmada ilk ciddi pozisyon 8. dakikada yaşandı. Gelişen Gaziantepspor atağında, ceza sahasının sağ çaprazında topla buluşan Abuda’nın şutunda, kaleci Mbolhi son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi. Tam bir orta alan mücadelesinde geçen karşılaşmanın 40. dakikada Antalyaspor gole yaklaştı. Topla ceza sahasına giren Eto’o’nun yerden şutunda, kaleci Karcemarskas topu kontrol etti. Bu pozisyonun hemen ardından Gaziantepspor, 41. dakikada Muhammet Demir ile gole çok yaklaştı. Genç golcünün ceza sahası içinden çektiği sert şut kale direğinin yanından auta çıktı. Her iki takımda ilk yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Gaziantepspor ikinci yarıya kaleci değişikliği ile başladı. Karcemarskas yerini Bora Sevim’e bıraktı. Bora 61. dakikada Guilherme’nin ceza sahası sol çarprazından çektiği sert şutu harika bir kurtarışla kornere çeldi. Karşılaşmanın 86. dakikasında Gaziantepspor’un kendi yarı sahasında kazandığı faul sonraı ağır hareket etmesinin ardından yaşanan gerginlikte kartlar havada uçuştu. Yaşanan pozisyona itirazları sonucu Gaziantepspor’dan Elyasa Süme, Antalyaspor’dan ise Lokman Gör, hakem Cüneyt Çakır tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Ev sahibi ekip Eto’o, konuk ekip ise Abuda ve Muhammet Demir ile yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince maç başladığı skorla tamamlandı. (0-0)

Antalya deplasmanından beraberlikle dönen Gaziantepspor, puanını 23’e çıkartarak 10. sırada yer alıyor. Bir basamak altında bulunan Antalyaspor’un ise 21 puanı bulunuyor.

Antalyaspor: 0 – Gaziantepspor: 0

Stat: Antalya Arena
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Antalyaspor: Mbolhi, Lokman Gör, Sezer Badur (Dk. 57 Mbilla), Diego, Celustka, Sakıb Aytaç, Chico, Makoun, Guilherme (Dk. 81 Diarra), Rıdvan Şimşek (Dk. 69 Kadir Bekmezci), Eto’o
Gaziantepspor: Karcemarskas (Dk. 46 Bora Sevim), Elyasa Süme, Vranjes, Chibuike (Dk. 87 Süleyman Özdamar), Orkan Çınar (Dk. 73 Ferhat Ayaz), Mustafa Durak, Abuda, Barış Yardımcı, Marcal, Muhammet Demir, Larsson
Kırmızı kartlar: Dk. 85 Lokman Gör (Antalyaspor), Dk. 85 Elyasa Süme (Gaziantepspor)
Sarı kartlar: Dk. 18 Celustka (Antalyaspor), Dk. 19 Marcal, Dk. 89 Ferhat Ayaz (Gaziantepspor)

Önceki İçerikAziz Yıldırım: Karanlık bitti, aydınlık geldi. Herkes hesap verecek, TFF, UEFA ve FIFA da dahil…
Sonraki İçerikEmre kızardı, Başakşehir morardı: 1-2…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz