Geçtiğimiz sezon “sürgüne” giden ve Eskişehirspor formasını giyen Mustafa Yumlu, bu yıl Trabzonspor’da harika maçlar çıkarıyor. Kasımpaşa maçında attığı kafa golüyle Trabzonspor’un bir puan almasını sağlayan Mustafa Yumlu’nun maç sonrası yorumunu kendisine yakıştıramadım. Televizyonlara penaltı ile görüşlerini açıklayan Mustafa Yumlu, “Penaltı olup olmadığını büyüklerime sorun” dedi. Peşin peşin sana bir şey söyleyeyim Mustafa, sorunun muhatabı sensin. Tabii ki sana soracaklar.

18652-2X8J1S1V

Mustafa Yumlu kardeşim, bu görüşünü sana hiç yakıştıramadım. Penaltı hareketini büyüklerin yapmadı ki büyüklerine sorsunlar. Yahu Mustafa Yumlu kardeşim, adamı ceza alanı içinde güreş yapar gibi altına alıyorsun ve dakikalarca eziyorsun. Ben senden delikanlıca yorum yapmanı beklerdim. Senin dışında herkes o pozisyona “Kesinlikle penaltı” dedi. Kişiliğine yakışmayacak bir görüş açıkladın. Yani benim tanıdığım Mustafa Yumlu, “Evet benim yaptığım hareketin sonunda orta hakem penaltı verebilirdi” demeliydi… Sevgili Mustafa Yumlu, doğruyu söylememekle çok şey kaybettin… İnan penaltı deseydin halkın güzünde bir kat daha büyürdün…

BİTİGEN’DEN ZORLA HAKEM YAPMAK İSTİYORLAR
17 Aralık 2015 tarihinde oynanan Galatasaray- Akhisar Belediye maçını yöneten Abdülkadir Bitigen, çok kötü bir yönetim göstermişti. Şimdi yine aynı Abdülkadir Bitigen, dünkü Çaykur Rizespor- Başakşehir maçına görevlendirildi. Karşılaşmanın içine eden Abdülkadir Bitigen, faulleri süzmekte hayli zorlandı ve konuk takımın yenilmesine neden oldu. Zorla hakem yapılmak istenen Abdülkadir Bitigen’in kim olduğunu içinizden birileri merak edebilir. Eski hakemlerden Galip Bitigen’in oğludur. Birilerinin Abdülkadir Bitigen’e “dur” demesi gerekir.

FEHMİ ÖZGÜLER- futbolmedya.com

Önceki İçerikTrabzonspor 2015’in finalini 1 puanla yaptı… Tekelioğlu: Ligin en iyi takımıyla oynadık!
Sonraki İçerikRus Spor Bakanı, Gökdeniz’in Kazan’daki geleceği hakkında son kararı açıkladı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz