Sinan Gümüş: “Suç bizde, hocamızda değil”

%100 Futbol canlı yayınında konuşan Sinan Gümüş, oynadıkları futbola yönelik eleştirilerde suçun Denizli’de değil kendilerinde olduğunu söyledi…

Gol attığı için mutlu olduğunu belirten Sinan Gümüş, “Oyuna sonradan girdim. 1-0 mağluptuk ve oyuna katkı sağlamak istedim. Bunu da başardığım için çok mutluyum. İlk yarıda istediğimiz futbolu oynayamadık, ama ikinci yarıda daha güzel oynadık. Belki de maç 2-1 bitebilirdi” dedi.

Bir kaç gün izin yapacaklarını ve kafa dinlemeleri gerektiğini belirten genç oyuncu, “İkinci yarıya iyi bir kafayla başlamamız lazım” diye konuştu.

Sinan, oynadıkları futbola yönelik eleştirilerde suçun Denizli’de değil kendilerinde olduğunu söyledi:
“Bu eleştiriler bizim yüzümüzden oluyor. Sonuçta biz daha iyi futbol oynasak, daha iyi skorlar alsak bu eleştiriler biter. Ama bence Mustafa hoca işini çok iyi yapıyor. Zamanla daha iyi skorları alacağız ve şampiyonluk yolunda bizi kimse arkada görmesin, biz arkadan geleceğiz.”

sinangumus600_HF9QH

Sinan Gümüş, Hamzaoğlu ile Denizli dönemleri arasındaki farklar sorusuna ise “Yeni bir hoca geldiğinde bambaşka bir taktiksel anlayış geliyor. Biz idmanlarda onu öğrenmek istiyoruz. Birkaç hafta geçti Mustafa hoca geleli. Devre arasını iyi değerlendirirsek ikinci yarıda beklentilerini daha iyi karşılayabiliriz” dedi.

Attığı gol için “Pek gol atmadım son dönemde. Maçtan önce biri söylese inanmazdım” yorumunu yapan Sinan, Galatasaray’da çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi. (ntvspor)

Önceki İçerikDenizli’den kadro sitemi: Yamalı bohça gibiyiz, oradan alıp oraya koyuyoruz…
Sonraki İçerik“Burak satılsın mı?” anketinde şaşırtan oran!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz