Futbol devlerinin buluşması geleneksel hale gelecek

ACIBADEM SPORTS’UN
“ULUSLARARASI FUTBOL BİLİMLERİ ZİRVESİ”
SONA ERDİ

Acıbadem Sports’un 4-5 Ocak tarihlerinde gerçekleştirdiği “Uluslararası Futbol Bilimleri Zirvesi” dünya devlerinin katıldığı kapanış oturumu ile sona erdi. Organizasyona ev sahipliği yapan Acıbadem Sports’tan Mustafa Eröğüt, zirveyi geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Türk ve dünya futbolunun geleceğine ışık tutacak çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapan ve Barcelona’dan Sevilla’ya, Milan’dan Arsenal’a, Liverpool’dan Benfica’ya, Manchester United’dan Porta’ya, Ajax’tan Everton’a dek pek çok ülkenin köklü takımlarını “Uluslararası Futbol Bilimleri Zirvesi” kapanış oturumu ile sona erdi. Acıbadem Sports’un ev sahipliğinde iki gün boyunca gerçekleştirilen konferansta sakatlıkların önlenmesinden eğitime, maç analizlerinden veri toplamaya ve sağlıklı beslenmeye dek futbol bir bilim olarak A’dan Z’ye ele alındı.
Zirvenin kapanışında konuşan Acıbadem Sports’tan Mustafa Eröğüt, futbol zirvesinin uluslararası arenada çok yüksek bir ilgi gördüğünü ve katılımın oldukça yüksek olduğunu belirterek “Futbolun bir bilim olarak değerlendirilmesi amacıyla uluslararası bir konferans düzenlemek üzere yola çıktık; Katılımcılar olarak sizler dünya futboluna ışık tutacak bu yolculuğa destek vererek, gelişim ve eğitime açık olduğunuzu gösterdiniz” dedi.

4-5OcakSportsKonferans-MustafaEröğüt (4) (1)

Mustafa Eröğüt, Uluslararası Futbol Bilimleri Konferansı’nın geleneksel hale getirileceğini ve her yıl futbolun devlerini bir araya toplayacaklarını vurgularken, katılımcılardan da tam not alan zirve, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Önceki İçerikAziz Yıldırım, “TV8’deki FB’nin” performansına kızdı: Bu takım ne Acun?
Sonraki İçerikTV8’deki 4 Büyükler Salon Turnuvası’na Serdar Bali ve Tanju Çolak’tan tepki geldi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz