Donk’tan bereketli siftah!

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’ndaki üçüncü maçında Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena’daki mücadele takımızın 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 3. maçında Galatasaray, Türk Telekom Arena’da PTT 1.Lig ekibi Karşıyaka’yı 3-1 mağlup etti. Takımımıza galibiyeti getiren goller, Sinan Gümüş, Bilal Kısa ve Ryan Donk’tan geldi.

Galatasaray’ın yeni transferi Ryan Donk, sarı kırmızı formayla ilk maçında Karşıyaka ağlarını sarsmayı başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan sarı kırmızılılar 10. dakikada Sinan Gümüş ile öne geçti. Kaptan Selçuk İnan’ın adrese teslim pasında Sinan Gümüş sol ayağıyla bitirici vuruşu yaptı.

Golden sonra ataklarına devam eden Galatasaray, Bilal Kısa ile skoru 2-0’a taşıdı. Deneyimli orta saha oyuncusu çok uzaklardan sert vurdu ve mükemmel bir gole imza attı.

Golden iki dakika sonra konuk Karşıyaka, Gökhan Ünal ile farkı bire indirirken, yeni transfer Ryan Donk, Sinan Gümüş’ün ince pasında ceza sahasında isabetli bir vuruşla ilk yarı skorunu tayin etti. 3-1

Karşılaşmanın ikinci yarısında takımımız Umut Bulut ve Olcan Adın ile fırsatları değerlendiremeyince mücadele 3-1’lik skorla sonuçlandı.

E Grubu’nda 3’te 3 yapan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda liderlik koltuğuna oturdu.

a37b9734fdab4612a045ce12f564e790

ASLAR SAHADA DEĞİLDİ
Mustafa Denizli, Türk Telekom Arena’da oynanan karşılaşmada, Spor Toto Süper Lig’de Kayserispor maçında görev alan Fernando Muslera, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Aurelien Chedjou ve Semih Kaya’nın yerine Cenk Gönen, Ryan Donk, Sinan Gümüş, Bilal Kısa ile Jason Denayer’e şans verdi.

Sarı-kırmızılı takım Karşıyaka maçına 7 futbolcusundan yoksun çıktı. Galatasaray’da sakatlıkları bulunan Semih Kaya, Lukas Podolski, Sabri Sarıoğlu, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou ve Hamit Altıntop, kupa maçında kadroda yer almadı.

Stat: TT Arena
Hakemler: Sarper Barış Saka, Serdar Akçer, Murat Ergin Gözütok
Galatasaray: Cenk- Tarık, Denayer, Hakan, Olcan- Donk, Selçuk- Bilal, Yasin (Dk.78 Carole), Sinan- Umut
Karşıyaka: Erhan- Serkan, Zeki, Ömer (Dk.82 Anıl), Taha (Dk.46 Yiğit)- Ali Kemal (Dk.70 Fehim Mücahit), Ersin, Okan, Muhammet- Necati, Gökhan
Goller: Sinan (Dk.10), Bilal (Dk.26), Gökhan Ünal (Dk.28), Donk (Dk.44)

Önceki İçerikVolkan’dan isyan: Ben vatan haini değilim…
Sonraki İçerikDenizli’den yönetime uyarı gibi mesaj: Elimizi biraz çabuk tutmalıyız…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz