Denizli: Burak karakter ortaya koydu

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Medicana Sivasspor maçı sonrası yine umut pompaladı, “Yüzde 40’ı problemli dönemden çıkan oyuncularımız var ama iyi yoldayız” dedi.

Denizli, “Üç tane uzun süre sakatlık problemiyle uğraşan arkadaşımız var. Yeni yeni görev vermeye başladığımız Sinan var. Yüzde 40’ı problemli dönemden çıkan oyuncularımız var. Galatasaray’ın temposunu yükseltmek, dönem dönem bunu daha geniş alana yaymamız lazım. Rakip, kolay bir rakip değildi. Kendi arayışlarımızı devam ettirerek çıkışta olmak istiyoruz” diye konuştu.

“KAZANMA İSTEĞİ, ARZUSU ARTI PUAN…”
Oyunun genelinin zevkli geçtiğini kaydeden Denizli, “Bütün futbolcuların geride bıraktıkları sorunlarıyla birlikte bizim için artı puanlarla 90 dakikayı tamamladık. Mücadele, kazanma isteği, arzusu, oyunda var olmak en önemli artı puan. Oyunun üzerine muhakkak konulacaktır. Sonuç ve oyun olarak artılarımızın fazla olduğunu düşünüyorum ve o manada mutluyum. Oyunun içinde futbolcular ve bizler bazı zorluklar yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

mustafa-denizli-01_JNB68

“TARAFTARIMIZ STADA MİSLİYLE DÖNECEK”
Taraftarın en iyisine layık olduğunu söyleyen Denizli şunları söyledi:
“Kolay bir dönem değil. Bir yarışın içinde devam etmek istiyoruz. Hiç bir maç kolay geçmiyor. Var olan taraftarımız bizi tatmin etmedi ama onları misli olarak bu stada getireceğiz. Tabii ki eksiklerimiz var. Son maçtaki kafa golleri bizim için eksiklik; ama bunları aşıyoruz. Bu net bir şekilde futbolcularda gördüğüm bir durum. Bir kaç arkadaşımız çalışmalara geriden başaldı. Hala kadromuzda sakatlık prdoblemi yaşayan Podolski var. Kadroyu ortaya çıkardığımız zaman bu da 1 hafta 10 gün içinde belirlenir. Galatasaray iyi yolda.”

“BURAK KARAKTER ORTAYA KOYDU”
Burak Yılmaz’a gösterilen tepkiye de değinen tecrübeli teknik adam, “Zaman zaman yolda çelme yersiniz; ama bunlara aldırış göstermeyeceğiz. Burak, bugün futbolcu olarak iyi bir karakter ortaya koydu. O atmosferde topun başına geçip o penaltıyı atmak kolay iş değil. Bunları önleme şansımız yok ama kendi içinde önlenir” açıklamalarını yaptı.

Donk’u değerlendirmesi istenen ve başka takviye olacak mı sorusunu da yanıtlayan Mustafa Denizli, “Donk’un performansından memnunum. Onun gelişi bizim orta sahadaki mücadele gücümüzü daha yukarıya çekiyor. Yöneticimiz, başkanımız harıl harıl çalışıyor. Bazı bölgelerde alternatifimiz yok. Bir sakatlık veya ceza konusunda orada zorlanıyoruz. Oralarda rekabeti artırmak zorundayız. Ona çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikOkan Buruk, hakem Çakır’a buruk: Allah ondan…
Sonraki İçerikTSYD Yönetimi olağanüstü toplandı… Araba iddiası hakkında açıklama yapıldı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz