20939_genis

HAMZA HAMZAOĞLU:
Hamza Hamzaoğlu: “Kendi sahamızda ilk maçımız. Böyle önemli güzel bir statta tarihe geçecek bir maçta galip geldiğimiz için mutluyuz. Bugün güzel bir maç olacağını düşündüm. Trabzon’da iz de oynamaktan başka bir şey düşünmüyoruz. 2-0 geriye düşmemiz rağmen oyuncularım oyun disiplininden kopmadılar, çaba içinde oldular. Oyuncularımız galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Taraftarımıza oyuncularımıza, camiamıza hayırlı olsun. İnşallah bu statta daha çok maçlar kazanırız.
“Stock çıkışta. Ama hepsi beraber performanslarını yukarı çektiler. Keyif aldılar, skoru düşünmediler. Stoch da etkili oynadı. İkinci yarıda daha iyi oynadığımızı düşünüyorum.
“Güzel bir atmosfer vardı. Yine de boş yerler vardı, onu da söylemeden geçemeyeceğim. Bugün stada gelen herkese teşekkür ediyorum. Bu yağmurlu havada bu önemli maçta bizi destekledikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Zaten Bursaspor taraftarını söylemeye gerek yok. Herkes arkamızdaki gücü biliyor. Onların bu desteği sürdüğü sürece biz de onlara galibiyetler hediye etmeye devam edeceğiz.”

600saditekelioglu_XB86J

SADİ TEKELİOĞLU:
Sadi Tekelioğlu: “Önce Bursaspor’u kutlamak lazım. Bizden daha fazla mücadele ettiler. Oyuncularım beklediğim ve arzuladığım mücadeleyi sahaya yansıtamadı. Kazansak bile hak ettiğimiz bir galibiyet olmazdı. Eğer mücadele etmezseniz 5-0’dan bile maç verebilirsiniz.
“Bir maçta 3 tane tartışmalı gol olur mu? Biz sezon başından bu yana böyle bir penaltı kazanmadık. Penaltılarımızın verilmediği çok maç var. Bu penaltıları İstanbul’da rahat veremezler. ‘Hakem rezaleti’ diyebiliriz. Yeni açılan statlar için kurban keserler. Bizi de bu akşam kurban ettiler! Ama Trabzonspor’u kimse kurban edemez; buna kimsenin gücü yetmez. Hakem bugün bizi mağlup etti ama bu hataları yapanların bedel ödemesi lazım. Umarım bu Serkan Çınar’a uzun süre maç vermezler.”

Önceki İçerikBursaspor, Timsah Arena’yı görkemli Trabzon zaferiyle açtı: 4-2…
Sonraki İçerikAhmet Çakar’dan Çakır’a şok tespit: Edirne’nin dışında insan, burada ise…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz