1461 TRABZON’A MUHTAR BAŞKAN!

Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’da yeni başkan ve yönetim kurulu belli oldu.
Kadir Özcan Nizamettin Algan Konferans Salonu’nda yapılan genel kurulda Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk, 1461 Trabzon’un yeni başkanı oldu. Görevi bırakan eski Başkan Şaban Bülbül, bugüne kadar yalnız bırakıldıklarını, haksız eleştiriler aldıklarını söyledi.
Yeni Başkan Bekir Aktürk, “Trabzonlu altından kalkamayacağı yükün altına girmez. Arkadaşlarımız bize güzel bir mutfak bıraktı. Bize bu mutfağı bırakan arkadaşlarımızla kulübü fabrika haline getireceğiz. Trabzonspor ruhu ile hep beraber kolkola yolumuza devam edeceğiz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.
1461 Trabzon daha önce çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmişti. Kongrede yeni başkanı 34 üye seçti. Aktürk, 2009’dan bu yana Soğuksu Mahallesi Muhtarı olarak görev yapıyor…

Toplam Borç 85 Bin 200 TL
Bordo-Mavili kulübün borcu da açıklandı. Başkan Şaban Bülbül’ün görevi teslim ettiği kongrede açıklanan denetleme raporuna göre 1461 Trabzon’un 9 bin 600 TL uzun vade, 75 bin 600 TL kısa vade borcu olduğu belirtildi. Ayrıca 1461 Trabzon’un 11 bin 350 TL de alacağı bulunuyor.

14614-440x250

İşte Yeni Yönetim
Başkan Bekir Aktürk, Turan Altuntaş, Şahap Güven, Osman Aynacı, Süleyman Caner Karahan, Hakan Recep Topsakal, Zekeriya Öztürk, Tamer Tüzüner, Nihat Akyüz, Adnan Tonyalı, Ömer Çebi, Turgay Özsandıkçı, Neşat Reis, Turan Moradoğlu. Yedek Üyeler: Yener Durmuş, Ali Beyazlı, Tuncay Çeliköz, Tacettin Kapıcı, Dursun Kara.

Önceki İçerikAIPS Avrupa’nın 40. Yıl Balosu, TSYD Levent Tesisleri’nden yapıldı…
Sonraki İçerikLucescu’yu kızdıran ilginç olay! Rumen teknik adam, basın toplantısını terk etti…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz