Selçuk İnan: Ben ayrılmam, ben Galatasaraylıyım…

Galatasaray’ın kaptanı Selçuk İnan, Akhisar Belediyespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Maç sonrası yayıncı kuruluş ATV’ye konuşan Selçuk İnan, zeminden dert yanarak, “Bu sahada futbol oynamak çok zor. Güzel bir şeyler izletebilmek çok zor. Buna rağmen kazandık. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Avantaj sağladık. İnşallah yarı finale yükseliriz” diye konuştu.
“Tek Bilek, Tek Yürek” kampanyası hakkında görüşlerini dile getiren Kaptan, “Lansmanımız çok güzel geçti. İnşallah gerekli ilgiyi taraftarlarımız gösterir” dedi.

d489238e02b84ae58b88e783c286dcf1

SELÇUK: BEN AYRILAM
Burak Yılmaz’ın ardından kendisinin de takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara da değinen Selçuk İnan, “Ben her zaman Galatasaray’da kalacağım. Ben Galatasaraylıyım. İnşallah futbolu Galatasaray’da bırakmak nasip olur” ifadesini kullandı.

LİNNES: ZEMİN ÇOK KÖTÜYDÜ
Galatasaray Futbol A Takım oyuncularından Martin Linnes, Akhisar Belediyespor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
“Saha ve zemin şartları çok kötüydü. Hava da çok rüzgârlıydı İlk golü de rakibimiz attı. Geriden gelip maçı kazanmamız sahaya önemli bir karakter koyduğumuzun göstergesi oldu. Bugün burada çok önemli bir avantaj yakaladık. Bundan sonra da zor maçlar bizi bekliyor. Ancak bakıldığı zaman kadro olarak her şeye hazır bir Galatasaray var. Kaliteli isimlere sahibiz, maçlar ne kadar zor olursa olsun hepsini çıkarabilecek güce sahibiz.”

Önceki İçerikMustafa Denizli’den şaşırtan çıkış: Psikolojim bozuk…
Sonraki İçerikAntalyaspor’dan Nuri Alço müziği açıklaması geldi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz