Şenol Güneş: Sosa’yı kurtarmak için oyundan aldım!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrası şunları söyledi:
“65 dakika oyunun hakimi bizdik. Ondan sonra oyun ve skor değişti. Kaybettik ama inancımızı kaybetmeyeceğiz. Sosa 45 dakika tekme yedi sonrasında sarı kart gördü. İkinci yarı onu kurtarmak için oyundan çıkarmak zorunda kaldım. Başka bir oyuncum kırmızı gördü. Hakem hata yapsa da biz oyunumuzu oynayacağız.”

Cenk Tosun: ‘Rövanşı kazanıp tur atlamak istiyoruz’

Cenk Tosun: “Kırmızı karta kadar maçın hakimi bizdik. Marcelo’nun kırmızı kart gördüğü pozisyonun öncesinde ofsayt vardı. Farka gideceğimiz bir anda kırmızı kart yedik ve devamında gol yedik. Bizim için üzücü oldu. Bu maçı unutup rövanş maçında tur atlamak istiyoruz.”

———–

Aykut Kocaman: Turu Ortaya Çektik

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş’ı yenmekle avantaj sağlamadıklarını evlerinde oynayacakları maç ile birlikte turu ortaya çektiklerini söyledi.

Kocaman, “1 ayda 9. maçımızı oynadık. Bu tip durumları büyük takımlar kaldırabiliyor ama bizim gibi takımlar için zor oluyor. Tur için avantajlı skorla dönmek istiyorduk. İlk yarı Beşiktaş avantajını iyi kullandı. Devreyi gol yemeden bitirmek istiyorduk ama olmadı. 2. yarı bir nebze olsun avantajlı olarak sahaya çıktık. Kırmızı kart durumundan sonra tamamen avantaj bize geçti. Beşiktaş gibi bir takımdan galibiyet almak 2’li maçlarda aslında büyük bir avantaj değil. Bence içeride oynayacağımız maç ile ancak tur bana göre ortada.” dedi.

Önceki İçerikBu ne hal “şeker”im! Beşiktaş ligde fark attığı Torku Konya’ya kupada boyun eğdi: 1-2…
Sonraki İçerikTRT’de Haber ve Spor Yayınları Daire Başkanı değişiyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz