Beşiktaş TFF’ye başvuruyor!

Beşiktaş Kulübü, dün akşam oynanan Torku Konyaspor maçında kırmızı kart gören Marcelo’nun cezasının iptali ya da ertelenmesi için TFF’ye başvuracak.

1455149036558

Ziraat Türkiye Kupası’nda sezonun en büyük sürprizlerinden biri dün akşam yaşandı… Kupanın favorileri arasında yer alan Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Torku Konyaspor’a kendi evinde 2-1 yenilerek yarı final şansını tehlikeye attı.

Hakem Tolga Özkalfa’nın ağır eleştirilere hedef olduğu maçın en kritik pozisyonu 64. dakikada yaşandı. Yardımcı hakem Serkan Gencerler Konyaspor atağındaki ofsayt pozisyonunu göremeyince atak devam etti ve sonrasında Beşiktaş’ın yeni transferi Marcelo, rakibini düşürünce kırmızı kart gördü.

Beşiktaş yönetimi Marcelo’nun kırmızı kart gördüğü pozisyon için önemli bir karar aldı ve Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurma kararı aldı.
Siyah beyazlı yöneticilerin, Marcelo’nun haksız yere kırmızı kart gördüğü düşüncesiyle kırmızı kartın iptali ya da ertelenmesini talep edeceği öğrenildi.

Marcelo, 1 maç ceza alırsa bu hafta ligde oynanacak Medipol Başakşehir maçında oynamayacak. 2 maç alırsa gelecek hafta yapılacak Gençlerbirliği karşılaşmasında da forma giyemeyecek. (fanatik)

Önceki İçerikBir pahalı bilet isyanı da Almanya’da… Sahaya tenis topları fırlattılar…
Sonraki İçerikReytingte şok! Akhisar- Galatasaray mı, Beşiktaş- T.Konyaspor maçı mı daha çok izlendi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz