Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Kayserispor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Camia olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini belirten Hami Mandıralı, “Özellikle geçen hafta çalışma ve performans olarak oyuncularımızla müthiş bir diyalog kurduk. Daha çok farklı şeylerle olayın ciddiyetini anlatmaya çalıştık. Dışardan, Ömer Çam hocamızdan destek aldık. Toplantılar ve diyaloglar iyi geçti” dedi.

Bu toplantılarda herkesin çok mutlu olduğunu ifade eden Mandıralı, şunları söyledi:
“Oyuncular mutlu oldu. İçlerindeki enerjiyi sahaya yansıttılar. Başta kaptan olmak üzere tüm oyuncuları kutluyorum. Kazandık, mutluyuz ama çok çalışmamız lazım, bunu da biliyoruz. Çünkü işimiz çalışmak. Çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.”

18932-1J5S3Z4J

Hami Mandıralı sözlerine şöyle devam etti:
“Seyirci bütün takımların 12. adamıdır, en büyük desteğidir. Trabzonspor, sadece benim Trabzonspor’um değil, bizim Trabzonspor’umuz. Herkesin sahip çıkması lazım. Taraftarın sahada destek çıkması lazım. İlk yarı olağanüstü futbol sonrası skor geldi, goller geldi. Rakip penaltı kaçırdı, biz kaçırdık. Orada taraftara, desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Tamamı ile eleştirilere yönelik konuşmalar ve tepkiler var. Bu tabii oyuncu grubunu, hepimizi rahatsız ediyor. Bizim oyuncu kadromuz bu arkadaşlar. Bu arkadaşlarla sezon sonuna kadar gideceğiz, hepsi çok kıymetli bizim için. Tüm oyunculardan faydalanmaya çalışıyoruz. Tabii memnun olmuyorlar ama sırf onlar memnun olsun diye onların istediği bir oyuncuyu oynatmak gibi bir düşüncemiz olmadı, olmayacakta. Çünkü biz onlarla hafta boyu çalışıyoruz. Gördüğümüzü, inandığımızı, hazır oyuncuları sahaya sürüyoruz”

Önceki İçerikTrabzonspor kazanmayı hatırladı: 2-1…
Sonraki İçerikEmrah Öner yazılarıyla artık futbolmedya.com’da! İşte ilk yazısı: Lokomotif Moskova’yı tanıyalım ama önce…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz