Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 0-0 biten Bursaspor maçının ardından, Robin van Persie’nin yedek kalmasıyla ilgili sorulara kızdı ve bu kez sert yanıtlar verdi.

Pereira; van Persie ve Fernandao’nun performanslarının sorulması üzerine “Robin van Persie, sezon başından beri birçok antrenmana çıkacak durumda değildi. İstediğimiz seviyeye yetişemedi. Son dönemlerde daha iyi bir duruma geldi, aşama kaydetti. Ben bu kulübe gelirken bir söz verdim. Bir değil 20 küsur oyuncuyu idare etmeye çalışıyorum. Eğer bir oyuncuyu kadroya almamışsam, oynamıyorsa yeterli düzeyde değildir. Çıkan, giren oyuncuya saygı göstermek zorunda. Girerken ve çıkarken saygı duymalıyız. Bu kim olursa olsun fark etmez” ifadesini kullandı.

ffffbbbbu7_49162_7739217

Vitor Pereira, maçı da şu sözlerle değerlendirdi:
“Bursaspor, maçın genelinde savunmayı tercih etti ve kontrataklarla gol bulmaya çalıştı. Maçın başında 2-3 gol bulabilirdik. Son kararları, son pasları istediğimiz gibi yapamadık. Sonucun sahada oynanan futbolu yansıtmadığını düşünüyorum. Futbol böyle bir oyun. Bazen sahadaki oyunla sonuç aynı doğrultuda olmaz.”

Önceki İçerikSu’dan sebepten kavga! Fenerbahçe ikinci yarıya çıkmak istemedi…
Sonraki İçerikHamzaoğlu’ndan itiraf: Fenerbahçe bizden üstündü. Maalesef başaramadık…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz