Arsenal-Barcelona maçında Cüneyt Çakır’a küfür şoku-TRT spikeri açıklama yaptı

Şampiyonlar Ligi’ndeki Arsenal-Barcelona maçını TRT’den izleyen futbolseverler ilginç bir olaya tanık oldu. İngiliz taraftarın küfürleri ekrana yansıyınca Twitter’da tartışma başladı. Tepkiler üzerine TRT spikeri Yalçın Çetin açıklama yapmak zorunda kaldı.
Arsenal-Barcelona arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında hakem Cüneyt Çakır’a küfür yağdı. Bir İngiliz taraftarın ettiği küfürler yayına yansıyınca TRT spikeri açıklama yapmak zorunda kaldı.

Emirates Stadı’ndaki maçta tribünde oturan ve ses tonundan bir hayli alkollü olduğu anlaşılan bir İngiliz taraftar ilk 45 dakika boyunca sürekli küfür etti.

Neredeyse hiç durmadan küfür ve hakaret içeren kelimeler savuran İngiliz taraftarın en büyük hedefi ise hakem Cüneyt Çakır oldu.

Karşılaşmayı canlı yayınlayan TRT, tribünden gelen sesi kısmadığı için küfürler sürekli olarak ekrana yansıdı.

Bu olay Twitter’da gecenin konusu haline geldi. Olayla ilgili yüzlerce tweet atıldı. Yorumlardan en çok nasibini alan isimler ise, maçı TRT’de anlatan spiker Yalçın Çetin ve yorumcu Ömer Üründül oldu.

666666

Yalçın Çetin açıklama yapmak zorunda kaldı

Olayın geniş yankı bulması üzerine Yalçın Çetin ikinci yarı öncesinde bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Üründül ile birlikte anlatım yaptıkları yerin fiziki koşullarından yakınan Çetin, “İngiltere gibi bir ülkede Şampiyonlar Ligi maçında görev yapmamıza rağmen şu an bulunduğumuz yer gerçekten çok kötü. Çok abartıyor diyebilirsiniz ama görmeniz lazım. Burada taraftarla iç içeyiz. Bazı taraftarların sözleri maalesef yayına yansımış. İkinci yarıda bunların tekrarlanmaması için gerekli altyapıyı hazırladık. Taraftarlara uyarıda da bulunduk. Eğer bir aksilik olursa lütfen kusuruma bakmayın” dedi. (karar.com)

b6_VEL8X

Messi yetti: 2-0

Şampiyonlar Ligi’nin son 16 turunda Barcelona, deplasmanda Arsenal’i 2-0 yenerek, rövanş için avantaj sağladı.
Cüneyt Çakır’ın düdük çaldığı ve toplam 59 bin futbolseverin tribünden takip ettiği karşılaşmanın 2 golünü de Messi attı.

Barcelona’da geçen sezon Atletico Madrid formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile oynanan rövanş maçında kırmızı kart gören milli futbolcu Arda Turan, cezası nedeniyle Arsenal karşısında görev alamadı.

ARSENAL: 0 – BARCELONA: 2
Stat: Emirates
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Arsenal: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin (Dk. 82 Flamini), Ramsey, Chamberlain (Dk. 50 Walcott), Mesut Özil, Alexis, Giroud (Dk. 73 Welbeck)
Barcelona: Ter Stegen, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Neymar, Suarez, Messi
Goller: Dk. 71 ve 84 (penaltıdan) Messi (Barcelona)
Sarı kartlar: Dk. 6 Monreal (Arsenal), Dk. 85 Pique (Barcelona)

Barcelona ile Arsenal arasındaki rövanş mücadelesi, Camp Nou’da 16 Mart Çarşamba günü oynanacak.

Barcac_1

Önceki İçerikSürpriz destek: Deniz Ateş Bitnel’in suçu ne?
Sonraki İçerikBayern kaçamadı… Zebralardan müthiş dönüş…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz