Yenilenen BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri İçin Tören Düzenlendi

Törene; Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcisi Deniz Atalay, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Erdal Torunoğulları, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Hakan Özköse, Kartal Yuvası’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üye Emre Kocadağ, Genel Koordinatörü Levent Çifter, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, eski futbolcular, basın mensupları ve davetliler katıldı.

Başkan Fikret Orman yaptığı konuşmada; “Hepimizin burada anıları var. En önemli başarılarımızı burada yaşadık. Kulübümüzle semtimizin birleştiği yerdir burası. O yüzden bu yatırım çok önemlidir. Biz Yönetim Kuruluna seçildiğimizde imkanlar çok kısıtlıydı. Ama çok şükür ki bu dönemleri aştık. Bu tesis altyapıya ne kadar çok önem verdiğimizin de bir göstergesidir. Buradan sonra birkaç tane daha girişimimiz olacak. BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne de ek sahalar inşa edeceğiz. Bu tesisi Beşiktaş’a kazandırdığımız için çok mutluyuz. Bizim ilkemiz olan “Şerefinle Oyna Hakkınla Kazan” sözünü tüm spor camiasına göstermeye çalışıyoruz. Sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz. Yıllardır bu olaylarladan en çok muzdarip olan kulüp olarak empati yapabiliyoruz. Biz her zaman mazlumun ve haklının yanına olmaya çalışıyoruz. Bu tesisimizin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

fft104mm4188026

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ise; “Hepinizi saygıyla ve hürmetle selamlıyorum. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Spor Müdürlüğümüz’ün Beşiktaş ile imzaladığı protokol dolayısıyla bu tesislerin yapımına yardımcı olduğumuzu düşünüyorum. Gençlerimize bu tesisleri emanet etmek istedik. Başkanımız Fikret Orman beye teşekkürlerimi iletiyorum. Burada bize inşaat esnasında kolaylıklar sağlayan tüm Beşiktaş çalışanlarına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

İbrahim İlhami Koç sonrasında kürsüye gelen Rıza Çalımbay; “Her şeyden önce bize burayı kazandıran isimlere teşekkür ederim. Biz Şeref Stadı’nda yetiştik. Bize tesis yapılacağı söylendiğinde inanamamıştık. Biz burada tarih yazdık. Beşiktaş’ın en önemli sezonları, en önemli başarıları burada yaşandı. İlk çim sahayı burada yaşadık. Dört dörtlük bir takımımız vardı. Takım ruhumuz sayesinde birçok başarılar yaşadık. Bu tesislerin yapımında emeğe geçenlere teşekkürlerimi sunarım. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Genç oyuncu Eslem Öztürk ise yaptığı konuşmada; “Öncelikle iyi akşamlar. Hepiniz hoşgeldiniz. Avrupa standartlarında bir tesis oldu. Ben burada 2 yıl futbol oynadım ve devamında A Takıma kadar yükseldim. Dilerim ki benim gibi genç futbolcular buradan yetişir. Emeği geçenlere teşekkürler.” dedi.

Önceki İçerikFikret Orman ile Ahmet Nur Çebi karşı karşıya geldi… Kazanan Çebi oldu!
Sonraki İçerikDenizli: Hiç penaltı çalıştırmadım çünkü…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz