Trabzonspor 3 günde 20 bin Salih Dursun forması sattı

Olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart gösteren Salih Dursun’un formaları, yıldız golcü Oscar Cardozo’nunkinden bile daha fazla ilgi görüyor.
Trabzonspor’da 2-1 kaybedilen Galatasaray maçındaki hakem hatalarına tepkinin sembolü ‘Salih Dursun’ olurken, genç oyuncunun 24 numaralı forması TS Club’larda satış rekorları kırıyor. 3 gün içinde 20 binden fazla Salih Dursun formasının satıldığı bildirildi. Daha önce arkasında başka isimlerin de bulunduğu formaları TS Club’lara getirerek Salih’in 24 numaralı formasını yazdıranların sayısının da binleri bulduğu öğrenildi.

Yeni Şafak Gazetesi’nin haberine göre; konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TS Club Mağazalar Müdürü Ergün Konak, Salih Dursun formalarına büyük rağbet olduğunu, taraftarların mağazalara gelerek isimsiz formalarına 24 numara ve Salih Dursun yazdırdıklarını bildirdi.

10 bin adet üretildi
Konak, Salih Dursun’un hakem Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart gösterdiği anın fotoğrafının yer aldığı tişörtlerin henüz mağazalara gelmediğini, bugünden itibaren mağazalarda satışına başlayacak tişörtlere internet üzerinden yoğun ilgi olduğunu dile getirdi.

39.99 TL’den satışa sunulan tişörtler, internette satışa çıktı. Taraftarlar büyük ilgi gösterdi, TS Club web sitesi kilitlendi. Tişörtlerin ilk etapta 10 bin adet üretildiği, ek üretim yapılacağı belirtildi. Tişörtlere, Salih Dursun formalarına olan ilgiden daha fazlası beklenirken 10 bin adet tişörtün maç gününde tükenmesi bekleniyor.

Akyazı’nın açılışı için Dortmund’a davet
Almanya’nın Dortmund kenti ile kardeş şehir olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ve Dortmund Belediyesinin katkılarıyla Dortmund kentinde düzenlenen ‘Her yönüyle Trabzon etkinlikleri’ programı başladı. Sohbet esnasında iki şehir belediye başkanının sözleri futbola gelince Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “6 ay sonra 45 bin kişilik Akyazı Stadı’nın açılışı var. B.Dordmund ile Trabzonspor’u Akyazı açılış maçında karşı karşıya getirmek istiyoruz” dedi. Dortmund Belediye Başkanı Ulrich Sierau ise takvimin uyması halinde maçın olabileceğini kaydetti. (karar.com)

Önceki İçerikFenerbahçe sermaye artırımına gitti! Hisseleri alanlar arasında ünlü isimler var…
Sonraki İçerikFIFA’nın yeni başkanı “O tölerans” oldu: Yeni bir çağ açmak istiyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz