Trabzonspor taraftarından büyük yürüyüş! Hakemler Bursa’da protesto ettiler…

Bursaspor ve Trabzonspor taraftarları, hakem hatalarını protesto etmek için ellerindeki kırmızı kart ve pankartlarla halay çekerek protesto etti.
Merkez Osmangazi İlçesi’ndeki Atatürk Caddesi Zafer Plaza’dan başlayan eyleme yaklaşık 1000 kişi katıldı. Galatasaray-Trabzonspor maçında hakem Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart gösterdiğini belirten Bursaspor ve Trabzonsporlu taraftarlar, bu arada, “Futbolun katili Türk hakemleri”, “Herkes gitsin Salih Dursun”, “İsyan,isyan” diye sloganlar attılar. Yürüyüşe katılanlar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’i de istifaya davet ettiler.

resim_haber-17

Bursaspor Kulübü, Salih Dursun’un hakeme gösterdiği kırmızı kartın hemen ardından “O sadece Trabzonspor’un değil Anadolu’nun evladıdır” diye bir mesaj yayınlayarak bu konuda Trabzonspor’dan bile önce tepki vererek dikkat çekmişti.
Kent Müzesi önünde açıklama yapan Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu, sadece Trabzonspor için değil, öteki kulüplerin uğradığı haksızlıkları da protesto etmek için toplandıklarını söyledi. Uğurlu, futbolun dünyada insanların keyif alarak, kardeşçe ve dostça izlediği bir müsabaka halindeyken bu durumun Türkiye’de tam aksine olduğunu vurgularken federasyon ve Merkez Hakem Komitesi’nin istifa etmesini istedi.
Açıklamanın ardından grup, Karadeniz müzikleri eşliğinde horon çekti. Yürüyüşe katılanlar daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Önceki İçerik“Sivas’a gidersen ölürsün” dediler, takımı ile gidemedi!
Sonraki İçerikÜnlü teknik adam taraftara el hareketi yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz