Mustafa Denizli’den istifa sinyali

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gaziantepspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
Teknik direktör Mustafa Denizli’nin maç sonu açıklamaları şöyle:
“Oyunla ilgili ne diyebiliriz? Atabileceğimiz goller, yiyebileceğimiz goller hepsi gerçekleşti. Ben bu göreve gelirken bir cümle sarf ettim. Kariyerim eğer bir yara alacaksam bu camiada alırım. Ya da kariyerimde bir yara aldıysam Galatasaray için helal olsun. Bu camianın bana sunduklarını hayatım boyunca temsil etmeye çalıştım. Kötü bir dönem geçirdik. Çok zorlu bir dönemde davet ettiler ve seve seve kabul ettim.

afgaaa_1

“Yaklaşık 27 yıldır bu meslekteyim. Hiçbir çalışmamda bu kadar yoğun bir çaba sarf etmedim ve bazen yeterli olmuyor. Ocak ayında yepyeni bir kadro yapma peşindeydik ama gerçekleşmedi. O günden bu güne bu takımın lider benim. Ortaya çıkan her sonuçtan en başta ben sorumluyum. Düşündüğümüz birçok şeyi yapamadık. 3 günde bir maç oynadık ve kadroyu en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Bu çalışmada yönetimi ile başkanıyla futbolcusuyla herkes yardımcı. Ama keyifsiz bir tabla ortada. Benim kariyerim başarılarla dolu ama başarısızlıklar da yaşanıyor. Bu tablonun içinden başarılıdır diye bir sonuç çıkarmak da doğru değil. Bugün insanların karşında konuşurken, kazandığım bütün başarıların altında Galatasaray’ın imzası vardır.

“İSTİFAMI ŞİMDİ SÖYLEMEM SAYGISIZLIK OLUR”
“Görevi kabul ederkenki gibi, yine kulübüm için de yapmam gereken bazı şeyler var. Bunu kendi içimde değerlendiriyorum, değerlendirdim hatta. Avrupa yolunda düştük. Kendi içimde büyük bir üzüntü yarattı. Benim bu tablo içinde başkaları adına değerlendirme yapmam gerekir ve bunu yaptım. Benim şu anda istifa ettiğimi söylemem saygısızlık olur. Yarın başkanımla görüşüp bir toplantı yapacağız. Onlarda yola çıkarken birçok şey yapmak istedik ve olmadı. Bütün şartları değerlendirmeye çalıştık. Ne yaparsanız yapın bir yere kadar. Teknik adamlık hayatımın en yoğun çalışmasını yaptım. Bütün bunlar netlik kazanır. Her kararda bir hayır vardır. Yaşadığım güzel şeyler varken böyle bir keyifsizliği yaşamak burada olsun. Yarın en sağlıklı karar herkes için olsun ben kararımı verdim.”

Önceki İçerikGalatasaray serbest düşüşte: 0-2…
Sonraki İçerikKenan’dan sabotaj iması: Lastiğimin patlaması şüpheli, araştırıyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz