Gloria Sports Arena’ya LEED Gold Sertifikası…

Dünyada bir çok firmanın elde etmek için yoğun çaba harcadığı LEED Gold Sertifikası’nın Türkiye’deki ilk sahibi Gloria Sports Arena oldu.

Çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği belgesi olması nedeniyle bir çok tesisin bu sertifikayı almaya çalıştığını ifade eden Gloria Sports Arena proje yöneticisi Elif Özdemir, “Projemizin ‘leed gold’ kapsamında uluslararası standartlara göre detaylı bir değerlendirme sonucu aldığı en üst seviye sertifika ile çevre dostu olduğumuzu belgelemiş olduk. Artan ekolojik sorunlara karşı enerji ve çevre konularında duyarlılığın artması için bu tip sistemlerin içinde yer almanın farkındalığa da büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Özdemir, spor kulüplerinin tercih ettiği Gloria Sports Arena’nın sporcu Sağlığı ve Performans Merkezi ile de tıbbi uygulamalara yönelik olarak Cryotherapy ve Hydroworks gibi performans analizi, spor yaralanmalarının tanısı, tedavisi ve rehabilitasyon sırasında yapılabilecek programlar ve ekipmanlara da sahip olduğunu söyledi.

Elif Özdemir, ayrıca LEED sertifikasının yanısıra Almanya’da bulunan ve alanında dünyanın önemli kuruluşlarınıdan biri olan EDEN REHA Zentrum für Physiotherapy und Rehabilitation’dan da sertifika alarak kalitesini ortaya koyduğunu da belirttti.

Önceki İçerikMustafa Denizli bıraktı, Dursun Özbek bırakmıyor… Sebebi ise…
Sonraki İçerikDursun Özbek’ten Denizli açıklaması: Çok heyecanlıydı ama… Aldığı peşin para…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz