Özbek, Denizli ile görüşmedi: Konuşacak bir şey yok!

Gaziantep maçı sonrası istifa sinyalleri veren ve idmana çıkmayarak oyuncularıyla helalleşen Denizli’nin, Özbek’le görüşmesi bekleniyordu. Ancak Özbek, “Hoca anlaşmamızı bozdu. Konuşacak bir şey kalmadı” diyerek köprüleri attı. İstifa ise ‘kağıt’ yoluyla gerçekleşti. İşte detaylar…

Her şey Mustafa Denizli’nin Gaziantep yenilgisi sonrası yaptığı açıklamayla başladı. Kariyerinin zarar gördüğünü söyleyen 66 yaşındaki çalıştırıcı, görevi bırakacağının sinyallerini verdi. Önceki gün Florya’da yapılan idmana da çıkmayan Denizli, oyuncularıyla helalleşti ve veda etti. Tecrübeli hocanın gün içinde başkan Dursun Özbek’le de görüşmesi bekleniyordu. Ancak Özbek, çok yoğun olduğunu ve görüşmenin daha sonra gerçekleşeceğini söyledi.

56d4a987c03c0e35200d0187

Yakın çevresine dert yandı

Bu gelişmelerin ardından dün itibariyle tarafların bir araya gelmesi bekleniyordu. Ancak yine olmadı. Çünkü Özbek, yaşananlara karşı çok öfkeliydi. Yakın çevresine dert yanan Dursun Özbek, Mustafa hocanın sözlerine çok bozulmuştu ve “Hocayla bir anlaşmamız vardı. 1.5 yıl kontrat yaptı. Ama o anlaşmamızı bozdu. Konuşacak bir şey kaldığını düşünmüyorum” dedi ve köprüleri tamamen attı.

‘Yeni bir yapılanma içindeyiz’

Prosedür gereği işin tamamen bitmesi için de istifa kararı alan Denizli’ye bir kağıt gönderildi. Burada Mustafa hocanın mevcut şartları kabul etmesi halinde görevi bırakabileceği ifade ediliyordu. Denizli de bunu kabul etti. Özbek, dün toplantı çıkışında yaptığı açıklamada ise “Hocamız istifa kararı almış. Biz de kararına saygı duyduk. Yeni bir yapılanma içindeyiz” dedi. Özbek, gündeminde seçim olmadığını da sözlerine ekledi.

Taffarel’den sürpriz cevap

Hangi teknik direktörle yollar ayrılırsa ayrılsın, 1 maçlığına da olsa takımın başına Taffarel geçiyordu. Akhisar maçı öncesi yine böyle olması, hatta sezon sonuna kadar Brezilyalı antrenörün devam etmesi bekleniyordu. Ancak Taffarel, bu yönde gelen teklife sürpriz bir cevap verdi. Sürekli teknik direktör değişmesinden yakınan Taffarel, sezon sonuna kadar kulübede olacağını, ancak takımın başına geçmeyeceğini bildirdi. (fanatik)

Önceki İçerikEuro 2016 için şok iddia! Terör korkusu nedeniyle…
Sonraki İçerikGalatasaray Televizyonu’nun yeni sahibi belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz